![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:26 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דבר ראשון זה בגלל שאני הבן אדם הכי החלטי ביקום. דבר שני, זה לא היה כל כך הרבה שעות, ובצום גדליה אפשר לשבור את הצום הרבה לפני שזה מגיע למצב של להתעלף. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:27 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאכול בלילה זה מסוכן ותוקע
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע סיימתי פרוסה שמנמנה של עוגת שמרים. אופס. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאכלי פסטה, מאוד משביע
ובקר, אבל אמרת שאת צמחונית... -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:28 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מסוכן? ותוקע את מה? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:29 AM
|
||||
פסטה יכול היה להשמע נחמד אלמלא יש מחר שתי סעודות שצריך לאכול ואני בטוחה שכשיגישו קרעפלאך ייסתם לי התיאבון למשך הרבה זמן. בלע! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:30 AM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שעושה לך טוב -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:31 AM
|
||||||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אני גם רציתי ללמוד שם שנה הבאה ולהתחיל מכינה, דיברנו על זה לא? -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיליי אבל כן ברור לילה טוב -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
תוקע ת'מערכות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אני שוקל שינה
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חושב שדיברנו על זה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:32 AM
|
||
טוב
לילט -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:33 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני עדיין ער
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:33 AM
|
||
ממש בא לי עכשיו לצבוע את החלון בצבע כתום
עד כמה זה ישמח את אמא שלי? ממממ מעט מאוד -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |