![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:50 AM
|
||||||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אה אם לוקחים את המיאו לחצי מהאנשים לא יהיה מה לכתוב פה צריך לעשות טאבו רק של מיאו, יהיה מצחיק -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיחות שואה הרבה פעמים ממש מצחיקות ואני מכיר לא מעט כאלה. מצד שני לספר אותן תמיד מרגיש לי כמו פגיעה בנספים וניצולים. ובתור נין לניצולי שואה כשיצא לי לספר כאלה פעם אחד הדברים שעברו לי בראש היה "איך הם היו מגיבים אם הם היו שומעים את זה?" וזה גרם לי להפסיק לספר בדיחות כאלה. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לסיים אותה שהוא יקרא לאליסון לחדר ואז היא תספר להם על כל מה שהיא חוותה. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני בת עשר למה להתבגר הילדות שלייייייי
*החתוליות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:51 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב חלאס, הבנו, מיאו מיאו.
שיגעתם את השכל. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח אה ומתכון ממש טוב להמבורגר צימחוני. מערבבים עדשים עם אורז וטיפה גבינה עד שיוצא גוש אחיד, שמים עליו ציפוי כמו בשניצל, מטגנים, שמים בפיתה וזהו! -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיאו מיאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:52 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי למרות שאיכשהו דווקא הצלחתי לתפוס מים פושרים בפעם הראשונה בפעם השנייה היה לי פחות מזל.. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגד
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי שרוצה עדכון על המחשב העתידי שלי:
זה המאוורר לCPU ![]() זה הPSU המודולרי שלי ![]() ![]() קניתי גם קראקן באמזון ![]() וברידג' כדי שאני עושה לעשות JUMP START לPSU ![]() כל הטוב הזה בדרך וכשהוא יגיע, אני אזמין את שאר המחשב הודעה זו נערכה ע"י מאסטר שיפו ב Sep 27 2020, 00:54 AM -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אני אמורה לישון
אבל אמורה זה שם של דג אבל כפי שאמרו פה פעם בנו"ד: גם ביונסה זה שם של דג אם אתה קורא ככה לדג שלך וואו אני חתולה שבא לה דג עכשיו מיאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתפלא, אבל גם במהלך השואה אנשים סיפרו בדיחות שואה. ההומור היה אחת הדרכים של האנשים במחנות לברוח מהמציאות ולהקליל את המצב, והם השתמשו בזה לא מעט. אז זה אולי מרגיש קצת כמו פגיעה בנספים ובניצולים, ולפעמים זה באמת קצת פוגע, אבל אין שום דבר רע בהומור (כן, גם הומור שחור) כל עוד הוא נעשה עם טאקט ובגבול הטעם הטוב. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:53 AM
|
||||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיחות שואה זו דרך התמודדות בסופו של דבר, אבל כאילו, השנייה סיימתם את המסע - לא תוכלו להתאפק? היה מלא הומור שחור פנימי אצל היהודים בתקופת השואה. ראיתי על זה סרט לא מזמן, ושמעתי על זה הרצאה. זו דרך התמודדות גם של השורדים וגם שלנו, כל עוד הבדיחה באמת באה ממקום טוב ולא מ"היי שואה זה זול בואו נצחק על זה" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |