![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:53 AM
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל מה עם כל השוטרים? הם צריכים לקבל תדריך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בום!
מי רוצה שאני אקדיש אותו? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חמוד אתה קיללת חמור יותר עם ה"מיאו" שלך מיאווו פפ מייאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:54 AM
|
||||||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לשחרר אותם להמשך תדריך בנגלה הבאה, או שמישהו אחר יעביר את התדריך... צריך איכשהו לגרום לשניהם לדבר קצת יותר -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ותמיד מנסים לתפוס את השעה שבה המקלחות יהיו ריקות אבל משום מה תמיד אתה נופל על מקלחת מפוצצת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחח תגידי את זה לאחיינים שני בני ה6 ו5 -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תן לי חחח. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:55 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א נ י מיאו ותקדיש גם את בלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
כן, אחרת יהיה משעמם טוב נראה מה אני כותב לך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע שהומור עזר להרבה אנשים לעבור את השואה וכאלה אבל יש פעמים שזה פשוט לא מכבד נגיד כשאת יושבת עם חברות שלך ואתם צוחקות ומסםרות בדיחות ופתאום מתחילים לספר בדיחות שואה זה קצת לא במקום, את מסכימה איתי? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
משום מה אני חושש שהPSU לא יתאים בגודל למרות שבדקתי כמה פעמים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קולולוש מזל טוב -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:56 AM
|
||||||||||||||||
אני דווקא חושבת שאחרי כל המאמץ הזה של היום, וישר איך שנוחתים שיחה, הבנות יצאו לפאב, ובמקרה גם הדמות שלך תהיה שם. אפשר שהם יתקרבו תוך כדי אלכוהול כזה, ולמחרת בתפקיד יהיה לא נעים. (too much early) כאילו לא יקרה שום דבר אוביוסלי, אבל עדיין .. לשבור את הקרח. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...כן אה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
את צריכה להגיב יותר מה לעשות -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |