![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:57 AM
|
||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטרפת לשאלה חח. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:57 AM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבוי אצלך זה חמור -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:58 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת? תלוי בחברות. יש חברות שאיתן אני זורמת יותר ויודעת גם שבדיחות מהסוג הזה פחות מפריעות להן, אז כן, אנחנו יכולות להגיע למצבים כאלה. אנחנו לא נתחיל לספר בדיחות שואה ביום השואה, אם עם אנשים שזה מפריע להם, או כל מצב רגיש אחר, אבל כשזה סתם בין חברות זה לגיטימי לטעמי -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נקרא חוסר חיים. -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשמוע שירי טלנובלות באמצע הלילה לא קל ולא נעים. בא לי לבכות.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך הגעתי להנהלה ככה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:59 AM
|
||
שמעו, אם בא לכם לקחת אחלה תחביב תראו טלנובלות, ככה תלמדו עוד שפה שתשמש אתכם לכל החיים.!
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מילים כדורבנות מסכים ממש עם כל מילה חוץ מזה שהומור שואה אצלי זה קטע קצת קשה וקצת קשה לי לשמוע כאלה גם אם הן בטעם טוב ( אלא אם כן זה במהלך סרט שואה כלשהו או משהו ואז זה חלק מהכל...) אני באמת צריך להתחיל לראות סרטי שואה כשחושבים על זה עדיין לא ראיתי כאלה... -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||
בתכלס התחלת להיות פעיל בפורומים לפני כמה זמן, שנתיים? אז אתה עוד לא במצב כזה גרוע -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:00 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() בבקשה שאתם מכירים אור - באמת שבאמצעות כמעט מלאכים למדתי קצת ספרדית -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אתה ראית כמעט מלאכים?! -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלע עדשים חחחח -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
בוודאי
זה היה הקטע אצלנו בכיתה ז' אי שם -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי להיות *ממש* פעיל כשלא הייתה ברירה, לפני בדיוק שנה ביום כיפור הקודם. לפני זה הייתי בפורומים פה ושם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:01 AM
|
||||
נא, יותר מידי דרמה בשבילי -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |