![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 20:18 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתחיל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 20:22 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
ניקה לא עודית\לעדית: לא עודית תחביבים: שחור. עטלפים. כל התחביבים שלי בעיקרון. משפחה: אח גדול מעצבן, אחות קטנה וחמודה, אמא. מקום מגורים: גבלדון מראה: שיער ארוך שחור חלק, עיניים אפורות, עור בגוון קיר. אופי: כמו שלי רק יותר קודר בית ספר: רע חבר/ה הכי טוב/ה: הדמות שלך האדם הכי שנוא עליו בבית הספר: טום (סתם מישהו שהמצאתי הרגע) האדם השנוא עליו בגבלדון: (אני מדלג על זה) צבע אהוב: שחור מן הסתם משקה אהוב: דם חדר לבד/חולק עם מישהו: חולקת גיל: 14 רמת עושר: ממוצע -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 20:39 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אמה
לא עודית\לעדית: לעדית, כמובן. למרות שאני עצמי לא עודית. אבל לא עודית בשם אמה? תחביבים: חלימה בהקיץ, שירה, משחק (הצגה יעני) משפחה: אחות קטנה בשם קמיל, אחות קטנה בשם סברינה, אמא בשם סופיה ואבא בשם הראל מקום מגורים: גבלדון, בית יפה וגדול מראה: שער בלונד ארוך (לעדית נו באמת כאילו), עיניים בצבע הים (אני באמת מתחלחלת מהמתיקות אבל כאילו), לחיים ורדרדות, יפה, גבוהה, עור שמנת, רזה אופי: טובת לב ואדיבה, חייכנית, רודפת צדק בית ספר: טוב חבר/ה הכי טוב/ה: בבית הספר החברה הכי טובה שלה תהיה דאב, כיפה אדומה, אבל בבית היא אחותה הקטנה סברינה וגם ניקה האדם הכי שנוא עליו בבית הספר: שלגי (שלגייה), אבל ממש בסתר האדם השנוא עליו בגבלדון: אף אחד צבע אהוב: ורוד כיאה לנסיכה משקה אהוב: מיץ תפוחים חדר לבד/חולק עם מישהו: חדר לבד בבית, אבל בבית הספר עם עוד כמה שנפרט עליהן בהמשך גיל: 14 רמת עושר: אמידה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:01 PM
|
||
סופי ערכתי את הגיל של הדמות שלי.
ובגבלדון הן החברות הכי טובות בסדר? ------------------- הרגע חטפו אותי. מנהל בית הספר לטוב ולרע. וכמובן שאני ברע. רק מעניין איפה אמה -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:16 PM
|
||
ישיר.
----- פרחתי מהאדמה. אני בטוב, מסתבר. איפה ניקה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:18 PM
|
||
עכשיו אני אהיה לבד ברע.
יו! זאבים! ויש דם! מושלם! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:19 PM
|
||
הסתכלתי סביבי ולא ראיתי אף אחת עם שמלה שחורה
השמלה בצבע ירוק פסטל שלי השתלבה עם כל צבעי הפסטל של האחרות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:21 PM
|
||
לא ראיתי אף אחת עם שמלה זרחנית.
נו באמת. אני לבד. רגע! אני לבד! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:22 PM
|
||
ראיתי שהשמלה שלי קצת מלוכלכת. התעלמתי מזה וניסיתי למצוא חברות במקום החדש
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:25 PM
|
||
צעדתי בכיוון הזאבים.
איתרתי לי כמה חברות. שכולן מביעות בגועל על ילד אחד. התחלתי לבחון אותו בכדי לדעת אם הוא מעצן. התשובה חיובית. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:29 PM
|
||
"שלום," אמרתי בחיוך מזויף. "אני אמה."
"שם נחמד," אמרה מי שהציגה את עצמה כאיידסה פטפטנו קצת --- מה בא עכשיו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:32 PM
|
||
אממ מערכת שעות ואז ישר לכינוס
----------- "הי. אני ניקה." -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:36 PM
|
||
תהיה קצת יותר פסימי
אתה חברותי מדייייייייייייייייייי סתם חח -------- פטפטתי על דברים כמו איפור ובגדים והכול עם הבנות, אבל זה לא היה באמת מעניין. חשבתי שטוב זה טוב לב, לא מראה טוב! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:41 PM
|
||
"היי. אני אופל"
"היי. מתי כבר מקבלים חדריםם?" "אני רוצה כבר לטפטף דם על הקירות" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 21:43 PM
|
||
הלכנו לחדרים ואז שמעתי צעקת "מי רוצה שמלה בצבע צהוב פסטל תמורת שמלת שמלת מלמלה?" וכולן החלו שוק קח תן מטורף
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |