![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 20:37 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יושבת מול הדף
ודמיוני נדם, לא עף מה לעשות, אני לא אשף העיפרון כאן בידיי וזה יוצא מוגזם מדי עוד אנסה עד בלי די והציור יוצא לא טוב כן, זה אפילו לא קרוב לא אתייאש, אבל הרוב וסוף כל סוף יוצא מוצלח והציור יהיה שלך כי את עזרת לי, כמו מלאך -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 22:46 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אהבתי!
רואים שהשקעת לפחות קצת אשמח שתמשיכי לכתוב -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2020, 08:25 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קטע מאד חמוד
רק הערה קטנה, בסוף כל בית הוספת "כן". הוא לא מרגיש כל כך קשור. זה די קוטע את הרצף של הקריאה. מקווה שלא פגעתי -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2020, 10:13 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי
תיקנתי את זה, גם אני הרגשתי שזה תקוע פשוט בחלק השלישי זה הרגיש לי שייך קצת -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 15:25 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר חמוד
כמה הערות (אני מהטלפון בנסיעה עם בחילה אל תצפי להשקעה ילדונת) בבית הראשון את מתחילה לדבר בלשון הווה וממשיכה אותו בלשון עבר המילה עף מרגישה תקועה את לא מוסיפה נקודות בסוף משפטים לדעתי עדיף לשנות ל"העפרון כאן בידי" ולא "ידיי" לא אתייאש אבל הרוב? לא הבנתי ממליצה לשנות ל"ואתן את הציור לך" מקווה שלא נפגעת, סליחה אם כן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |