![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:49 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההני עייף
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:49 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף דיי. למה אני לא יכול לעשות את זה. אם אני צריכה אותך. :(
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:50 PM
|
||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני אוהבת את המשחק הזה רצחני כמו שצריך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אבל למה את רוצה לשאול לגבי אהבה ואת יכולה לשאול פה, יש הרבה שישמחו לענות -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי גם את יודעת -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
ללכת לאכול? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו וואו אבל ההיסטוריה נכתבה בידי המנצחים אז תשחקי שחמט, תנצחי, ואז תכתבי היסטוריה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמהמהמהמה קרה?! -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם ממכונת הברג היא יפה מאוד ומחוזרת מאוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||||
יאפ לול -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:51 PM
|
||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו תמיד התשובה. אוכל. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טובב אני אחזור. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחכה לך עם זר פרחים ומשקה קריר. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
מי חושב שבכל הסיבובים שהייתי אימפוסטר אני רצחתי אותך היה סיבוב שהרגתי אותך באמצע שעשית בדיקות במרפאה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון נכון כמו במלך האריות שסימבה החליט מה קרה. יופי. אז לסקאר יש צלקת ועכשיו הוא מרושע. יופי דיסני. גאונות. הגר אני עוד פה :( -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |