![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:12 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב שנינו מסכימים שאתה עובד במקום עבודה לא הכי סימפטי ובשעות לא הכי סימפטיות תאשים בזה גם את העובדה הזו. אני שונאת אנשים שבוהים. זה לא נחמד. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:15 AM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו כזה אני אתן לך מקרה אחד שקרה לי כאן פרחה בת 19 התחילה איתי מה זה התחילה במקום להציג את עצמה כראוי ולדבר היא ליקקה לי חצי מהפרצוף ויש לציין שאני שומר נגיעה וזה היה לא מכבד לא דיברתי איתה הרבה זמן עד שהפכנו לידידים יש גבול למה שאנשים מרשים לעצמם לעשות אם היו מסתכלים עלייך כל הזמן זה היה נעים? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:18 AM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירי מימון נולדה שם ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:19 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם ליטל שוורץ ממה שהבנתי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:19 AM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכס מגעילה. (תקרא את זה בקול כזה של מגעילה) איכס הפכתם אחר כך לידידים? זה מוזר. או שהיא הייתה שיכורה? ברור שזה לא היה נעים אם היו בוהים בי כל הזמן. אני לא משווה את צורת הבהייה, אבל בא נגיד שאחת הסיבות שאני לא נכנסת לבני בברק. (ואל תגיד ל שאני מכלילה, כי לצערי אני מכירה את האוכלוסייה שם טוב מידי.) זה כי אנשים שם בוהים בך בלי לחשוב פעמיים. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:22 AM
|
||||
כן בדיוק היא לא הייתה שיכורה, ואין לי מושג איך הפכנו לידידים היא פשוט הוסיפה אותי באינסטגרם ומשם זה זרם ואני מבין את ההשוואה שלך זה נכון אז תחשבי שככה הרבה אנשים בוהים בי כשאני בעבודה וזה באמת לא נעים בגלל זה הורדתי לילות ואני עושה בעיקר משמרות בוקר, כדי שהמנהל יהיה איתי וככה אף אחד לא "יתעכב עליי'" -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:23 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה, בעצם, אתה ממשיך לעבוד שם? בשביל לצבור למועדפת?
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:24 AM
|
||||||
מעשה חכם בשעות הבוקר יש פחות אנשים מפוקפקים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:24 AM
|
||||
לא, סיימתי עם המועדפת אני פשוט לומד ולשלב 2-3 משמרות בשבוע במקום שאני מכיר זה נוח לי וגם זה מקום חיוני אז אני עובד בזמן סגר אני לא רוצה לעזוב עדיין -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:26 AM
|
||
פתאום נזכרתי שהמקום הראשון, שמשם התגלגלה החזרה בתשובה של אמא שלי, הייתה בתחנת דלק שהיא עבדה שם.
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:26 AM
|
||||||
טוב, שמור על עצמך -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:27 AM
|
||
העגילים של המישהי בחתימה שלך נראים כבדים
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 03:28 AM
|
||
מה זאת אומרת מישהי, את לא מכירה את ג'ניס?
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
חחחח תחנת דלק זה מקום קסום
תודה רבה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
לא ראיתי פרינדס
(נראה לי שהיא משם...) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |