![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:02 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שלא ראה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך שאני מכירה אותך את תצליחי. יורה ואז מכוון- מזתומרת? החלום- יתגשם :) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי שום מושג עם מה שכתבתי עכשיו יעבוד
אני אניח שכן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגובה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:03 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשי האמונה אס הלו -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:04 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוזלי
תהיה חמוד ותשנה את הצבע אני אוהבת את cyan -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפילו לא ביקשתי בב רק תגובההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כששרים תו קצר חייבים לכוון קודם כול לתו. בתוים ארוכים קורה לי (ולבוב דילן) שקודם יורים את התו, נמוך מידי, ואז תוך כדי שירה מעלים אותו. וזה נורא קשה לעבוד על זה כי התרגיל שלי לעבוד על זה זה לשיר כנט האלפ פולינג אין לאב בצלילים קצרים וגאד זה קשההה בעיקר בפזמון -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:05 PM
|
||
cyan שלי (:
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
הבנתי, גם אני ניסיתי והשיר קשה רצח :( -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד בשביל שיר ראשון שלך (זה היה השיר הראשון שלך או שאני מתבלבלת?). ^^ -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:06 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
הגבתי לך בפרטי בקשר ליעוץ אהבה -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:06 PM
|
||
אולי תהפכו את זה לפובליק
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:07 PM
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה לא העיקררררר העיקר הוא שאני לא מצליחה ליצור מוזיקה וזה כמו חלל ריקשאני ממש צריכה שיתמלאאאא נ.ב. שרק החלק הראשון יתגשם. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:08 PM
|
||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
וווואו מ-ט-ו-ר-ף איך שאנשים יודעים לכתוב שירים זה פשוט מ-ע-ל-ף -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |