![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 158 159 [160] 161 162 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 17:45 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיאו
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 17:45 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב עוד מעט חגשבת. ביוש.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 17:46 PM
|
||||||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה, איתיחר. יכולת נהדרת ושימושית. כבר מחכה לראות איך תנצל אותה. ![]() -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזכרת לי משהו. @איתיחר, יש אפשרות לסקר משתמשים שסוקרו לפני שפורום המשתמשים נפתח + זה באישורם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אני אוהבת את הצבע של הפרופסורים
אה וואו תחדשי רוונה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 17:47 PM
|
||
לה.
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איש תסקר אותי
|
|
|
||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה. ^^ -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אעשה את העגיל הזה מעל הגבה וקעקוע על הכתף לול
ויש לי ילדה בשכבה שעשתה כבר קעקוע וכאילו גירל זה מדהים -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
נעדכן בהמשך ![]() משהו נוסף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא בא לי גם הליקס למה לעשות עגילים זה כל כך כואב -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||
בבקשה. ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 17:48 PM
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר התקלחתי וטיאטתי גם בבית וגם בסוכה והוצאתי את הזבל למרות שאח שלי היה אמר לעשות את זה והכנתי שניצלים -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
|
|
|
||||||
אני פיניתי פסטה לארון המפוצץ פסטה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |