![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:29 PM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאוהבת בסקריבל אמונג אס מסובך לי מידי ואני מטרה קלה אבל זה נחמד -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוזנ הורס הכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם הם קיבלו את זה בראש... אוקיי, במחשבה שנייה זו בדיחה לא טובה וממש לא הייתי צריך לשלוח אותה פה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סקריבל זה טריוויה צ'ט רק בלי אלה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:30 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה אמרת... -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
סופי סופי את נקראת למסדר. תודה ויום טוב
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא במסדר. למה, מה רצית? אה, אין לי בעיה להיכנס בלי אישור, אני זוכרת את הסיסמה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נבוט בראש! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:31 PM
|
||
רגע מה
אבל אני זוכרת שכל הזמן את מבקשת מנועם שירשום אותך -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:31 PM
|
||||||||||||
בורג בראש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:32 PM
|
||||||||||||||
בורג לא מפצח בצורה כזו את הגולגולת תסתכלי טוב טוב על גולגולותיהם ותאמרי לי בעצמך אם נבוט עשה זאת או לא. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרבה דברים. יותר מדי. 15,518 הודעות יותר מדי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילט
ביי -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:33 PM
|
||||
אבל בסוף נזכרו לרשום אותי לקבוצה שהייתי ברשימת המתנה שלה אה אולי אכנס מהמשתמש של נעה למסדר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:33 PM
|
||||||||||
מממ מעניין איזה מן פטפטן אתה במציאות מרחמת על חברים שלך... בטח אתה חופר להם כל היום. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |