![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 175 176 [177] 178 179 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:11 AM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי אומרת באסה, אבל נראה לי שבסופו של דבר שהייתי כועסת על ההורים שלי בתור הורים אם היו מרשים לי לנשור -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי את פרפוץ :(
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני סמסטרים!!! אני יכולה להתחיל את שנה הבאה כבר בבן גוריון ): אבל כן 12 שנות לימודים זה חשוב ובלה בלה בלה ואם אני כבר מסיימת 12 שנות לימודים אני אסיים עם הבגרות שלי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:12 AM
|
||||||||||||||
אחות למופת את ספרי לי את סודך -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:13 AM
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא! אחות למופת אני לא האח עם התקליט זרק עלי פעם כף אז זרקתי עליו מזלג -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:13 AM
|
||
הלוואי שפרפוץ יחזור
הוא נעדר כבר שלושה ימים -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:14 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתול שלי נעלם פעם לאיזה חצי שנה
הוא חזר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:14 AM
|
||||||||
יאלה בהצלחה לך לי יש עוד אממ מספיק שנים ללמוד כדי שאני לא אדע לחשב כמה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:16 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דה פירסט כאט איזה דה דיפסט
בייבי איי נאו -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:16 AM
|
||||||||||
נע אם זה שני סמסטרים בשבילי זה שני סמסטרים גם בשבילך, מדובר על ארבעה קורסים אבל אני לא אעשה את האפיק מעבר הזה כי זה לא שווה לי אלא אם כן אני עושה אותי בתיכון אבל כבר אבוד כי מאוחר לי מדי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:17 AM
|
||||||
חח אוקיי, רשמתי לי להתחיל לזרוק על אח שלי מזלגות -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:18 AM
|
||
טוב יאללה אני אלך
לילה טוב חמודים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- הוזלי
|
|
|
||||||||
לאאאאא תרשמי 'לא להקשיב לאור בנוגע לאחים' יו תקשיבי נכון שהייתי עצובה אתמול? אבל ממש? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 00:19 AM
|
||
הרגע הזה שאני קורא לאחותי מטומטמת ואמא שלי אומרת לי ״תתנצל עכשיו!״ ואז אני עונה לה ״את לא יכולה להאשים אותי ירשתי את זה ממך. את זאת שזרקת סקטים על אחותך לא אני״ ואז היא מבינה שניצחתי..
-------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |