![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 182 183 [184] 185 186 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:42 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן תראי אבל זאת הפעם הראשונה שהדמות האהובה עליי במשהו היא בת זה חייב להיות רמז לכמה מדהימה היא :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:44 PM
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הווו היא באמת מדהימה אני פשוט צריכה עונה של ניו יורק, שיהיה גיוון כאילו, ברור לי שבעונה ארבע יהיה משהו עלילתי קצת, למרות שלוקח לדברים האלה מלא זמן, בעיקר בסדרה הזו אבל גיווןןןןןןן אני צריכה גיוון -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:45 PM
|
||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול הסדרה הזאת חסרת עלילה לחלוטין אנשים רואים את זה רק בשביל השיפים ושאט בלאנק שעבר כבר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:45 PM
|
||||||||||
בזה אתם צודקים אבל נמאססססססססססס ואני צריכה גיווןןןןןןןןןןןןןן! -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:47 PM
|
||||||||||||
כןןן אגב אגב אריאנט או לוקאנט? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:49 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה בצביעה שהכל יוצא מושלם והשפתיים לא....
ארר -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:51 PM
|
||||
![]() מוגל |
זה מעצבן. שפתיים תמיד יוצאות לי מוזר. כמו כל שאר הציור, למעשה. -------------------- מצטערת נורא, אבל אני לא עונה לינשופים.... (חוץ מאוואנס^^) זה אולי נשמע קצת לא נחמד, אבל זה רק בגלל שאסור לי! אני פה רק בשביל לכתוב פאנפיקים, ולגרום לכם ליהנות מהם 3> אני לא חושפת שום פרט על עצמי, רק אומר שפעם היה לי פרופיל באתר ופרשתי(: זה הכל, תודה וביי! או, ואני בטאית, אני מבטאת במחיר סמלי של עשר חרמשים(: עכשיו זה הכל. ביי! אגב, להצעות עסקיות כגון בטא, למשל, אני כמובן אענה, לרוב בחיוב, אבל בבקשה תתריעו קודם פה בפרופיל(: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:53 PM
|
||||||
-------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:56 PM
|
||||||||
![]() מוגל |
יפה מאוד! אני קצת פחות טובה. ממש ממש טיפטיפונת פחות טובה. הנה זה אומנם לא איי ציירתי אבל אני פחות או יותר בסגנון(: יפהפה נכון? ![]() -------------------- מצטערת נורא, אבל אני לא עונה לינשופים.... (חוץ מאוואנס^^) זה אולי נשמע קצת לא נחמד, אבל זה רק בגלל שאסור לי! אני פה רק בשביל לכתוב פאנפיקים, ולגרום לכם ליהנות מהם 3> אני לא חושפת שום פרט על עצמי, רק אומר שפעם היה לי פרופיל באתר ופרשתי(: זה הכל, תודה וביי! או, ואני בטאית, אני מבטאת במחיר סמלי של עשר חרמשים(: עכשיו זה הכל. ביי! אגב, להצעות עסקיות כגון בטא, למשל, אני כמובן אענה, לרוב בחיוב, אבל בבקשה תתריעו קודם פה בפרופיל(: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:59 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
643 מילים, 3551 תווים ואפילו עוד לא סיימתי וואו
-------------------- היא/את
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:59 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריינה פהה?
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:00 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרמיייייי -------------------- היא/את
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:00 PM
|
||
אני משאיר את זה בשחור לבן
חד וחלק -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:01 PM
|
||||||||||||||
מריצ'אט אבל בלי שאט זה לוקאנט כי אדריאן ומרינט זה לא, למרות שאני משפפת אותם -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:02 PM
|
||
אדריאנט זה הנוטיפי הכי גדול שלי שאין בו פדופיליה או גילוי עריות ואני יכולה לדבר שנים על כמה אני שונאת את מרינט
-------------------- היא/את
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |