![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 184 185 [186] 187 188 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:10 PM
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכוןןןן אני אלך לי לישון -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:11 PM
|
||||||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוך אני בסדרר וואי משום מה מרגיש לי שמזמן לא דיברנוו 😂🤔 תודהה מעשי ידיה של רוניאנה ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:12 PM
|
||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הקטע עם אקדמיית הדרור הפחיד אותי נורא ובן בחיים אבל כאילו למה אני מופתעת קלאוס יצר כת, פייב הבוגר חזר בזמן, דייגו דיבר עם גרייס ואמר לה את האמת.... השוודי ההוא הצטרף לכת, כל הקטע עם לילה והמטפלת... ספויילרים לעונה השנייה אז סימנתי כדי לא לעשות למי שרואה או ירצה לראות -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:12 PM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי לדיס! -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:13 PM
|
||||||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שזה בגלל שדיברנו קצת ולא ממש שיחות XD כןכן היא אלוהים -------------------- היא/את
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:14 PM
|
||||||||||||
כן הקטע הזה שבסוף עונה 2 ממש הפחיד אותי במיוחד עם הצלקת של בן וזה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:16 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע רוונה כאן?
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:16 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וי נעלמה
קסם -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:17 PM
|
||||||||||||||
כאילו אני ממש שמחה שהוא חזר אבל הוא לא מכיר אותם???? ורג'ינלד הוא חייזר???? אני ככ מבולבלת?? -------------------- היא/את
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:18 PM
|
||||||||||||||||
בדיוקקקקק גם אני כל כך מבולבלת, זה פשוט ככ מבלבל- -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:18 PM
|
||||||||||||||||||
נכון, נכון כןן אין עליה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:19 PM
|
||||||||||||||||||
וניה וסיסי tho ![]() ![]() ![]() -------------------- היא/את
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:21 PM
|
||||||||||||||||||||
כןוןןןןן הן מדהימותתתתת הרלן מדהים. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:21 PM
|
||||||||||||||||||||||
הרלן הוא סינמון רול ואני מקווה שאת שונאת את לות'ר -------------------- היא/את
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:23 PM
|
||||||||||||||||||||||||
איך אפשר בכלל לאהוב את לות'ר- הוא הדמות השנואה עליי -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |