![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 185 186 [187] 188 189 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:26 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופייייי הייזל וצ'הצ'ה מדהימים, קלאוס הוא אלוהים ודייגו הוא חמדמד ככ ואליסון ורייי -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:28 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש קטעים די גרועים שכתבתי ולא רוצה לפרסם אבל אבל ת"ב :<
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזדההה -------------------- היא/את
|||
|
|
||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ... הייהיי. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דייגו משוגע לגמרי הייזל וצ'ה צ'ה מקסימיםםם ואליסון ורייייייי -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:29 PM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתה רוצה אני יכול לנסות להעביר ת"ב בפרטי :< -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:30 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
הם אוטיפי אחותי אמרה לי שהם דומים למישל וברק אובמה (לא בגלל צבע העור אלא בגלל שהם ככ חמודים ומתאימים אחד לשני) אני חושבת שצ'הצ'ה הייתה מאוהבת בהייזל את יודעת שאמא שלי קראה לוניה וונילה? -------------------- היא/את
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:31 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גמרו לי הלואקר והפטל בגלידה והעולם פשוט שתק 😭
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:31 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי יש סיכוי שהיא מאוהבת בו וניה וונילה- מתאיםםםםם לה! -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:32 PM
|
||
![]() מוגל |
יא עוד מעט מגיעים ל200 עמודים
-------------------- HEARTSTOPPER FOR LIFE
תתעלמו מהשם משתמש תומס👍👍💗🤍💙 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:33 PM
|
||||
לואקר זה אהבה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:34 PM
|
||||||||||
*את וסיימ היר33>
היא לקחה ככ קשה את החברות שלו עם אגנס עוד לפני שהוא רצה לעזוב את הנציבות:( כןכןXD ריי ככ מדהים גם בגלל שהיוצר של אקדמיית המטרייה היה בלהקה האהובה עליי (בגלל זה הכרתי את הסדרה) והיה שם בחור שקוראים לו ריי והוא בדיוק מדהים כמוהו יש להם את אותה האישיותת -------------------- היא/את
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:40 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה חשובה
רפאל או מייקל? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:41 PM
|
||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אוי חיים שלי זה מה שקרה לכלב שלי ![]() -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 14:41 PM
|
||||
WHO???? -------------------- היא/את
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |