![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 191 192 [193] 194 195 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:37 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו אני בוכההההה הקלדתי "אש כחולה" בגוגל סתם כי רציתי לבדוק האם מה שהסרטון אמר נכון ונתקלתי בתגובה הזאת באיזה מאמר אני לא נושמתתתתתתתתתת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:41 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חה החבר של ג'פרי סטאר שדד אותו היום הזה רק ממשיך להשתפר
-------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:41 PM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גאה בך. -------------------- אלה אחת
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:42 PM
|
||
הממ לא ממש אכפת לי מג'פרי סטאר אבל באותה נשימה אני לא מופתעת אבל יכול להיות שהכל חרטא לרשתות חברתיות
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:44 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי :(
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:45 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלא למה את שוב עצובה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:46 PM
|
||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי מחזור ורע כואב לי -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:46 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מוכן להשתיק את המוח שלי בבקשה "מה אם את בכלל לא לסבית ואת סתם מתחזה" אני שונאת את המוח שלי
-------------------- היא/את
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:47 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז יקבעו לי בדיקת ראייה
קסם או משהו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:47 PM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נכון שכחתי טוב אני אצתרף אליך בימים הקרובים למצעד האומללות -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:48 PM
|
||
:):
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:48 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמורה לקבל מחזור או משהו אבל אני לא מבינה איך זה עובד עכשיו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:49 PM
|
||||
היי (: בתור לסבית אני יכולה לומר לך שהרגשתי את זה המון, אבל את זו מה שאת ורק את יודעת מה את, גם אם יש לך ספקות (לכולם יש וממש לא קל לצאת עם מישהי... אומרת לך ממישהי שעדיין לא הייתה לה בת זוג אבל יודעת שהיא לסבית) וזה בסדר אבל אל תשכחי שזה שלא התנסית / לא היה לך בת זוג לא אומר שאת פחות לסבית ממה שאת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:50 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא אצלי זה רק עצוב -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 18:50 PM
|
||||||||||
תראי פרי ווילי כבר אחרת אני אעשה לך ספויילר את לא רוצה שאני אעשה לך ספויילר -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |