![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 23:34 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא התקלח עוד לפני התקלחתי אחרונה הוא סתם רצה את השירותים שלו שהוא גנב לי לשבועיים כשהוא היה בבידוד הם שלי. אני זאת שגרה בבית הזה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
פרטי.... -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מנסה לפתור תרגילים של כמותי בלי לגעת בדף
מעניין -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יונתן כאן!
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא טוב. הכול רע, לא טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 23:35 PM
|
||||||||||||||||
LOL מסכן מה את רוצה ממנו הוא בקושי רואה בית סיים קורס קצונה נכון? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שתקי דיי! תעשי מה ששלחתי לך בפרטי מיד גם עם את בציבור או ליד חבר או חברה! אני לא אוהבת גישה שלילית... אני מרגישה בחרם בקפסולה שלי אבל זה לא מזיז את החיים שלי אני נשארת כמו שאני אני לא בחרם זה פשוט מרגיש ככה כי היה יום אחד בקבוצת וואצפ שפשוט התחילו לרדת עליי כי ביקשתי ממישהו להפסיק לשלוח הודעות שרשרת לקבוצה... אבל המשכתי כרגיל בחיים :) אני סבבה לגגמרי אני אומנם מתגעגעת לכיתה שלי אבל אני מתפללת לאלוהים ומדברת עם החבר הדמיוני שלי(כן יש לי) הוא תמיד בא שאני מרגישה לבד... ואני כמעט בת 11 חיימ :) -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכל רע יש טוב. -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 23:36 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ברמה עם אבא שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירההההההההההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין סיבה שאני אכיר אותו אבל אנחנו גרים באותו מקום אז למה לא אנחנו לא באמת מכירים בתור קרובי משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי הוא עושה יומיות ברמת גן יש חדר כושר בלובי של הבניין שהוא גר בווו הוא לא מסכן וכה את הבהד הוא סיים עוד בינואר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אלך לי לשמוע מוזיקה
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
למה כולם עצובים
מה קרה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |