![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:39 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזתומרת דאבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתעלמו מהמשך ההודעה זה נוראי -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הלכתי לבינתיים
ביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ספאם. -10 מרייבנקלו
הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Dec 20 2020, 00:56 AM -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאני מאני מאני
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשישי יותר פעיל פה משאר הימים בדרכ
אבל בשבת ממש לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:40 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא אפשר? הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Dec 20 2020, 00:57 AM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו לנסות לזכות פעמיים ברצף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() כזו אני מסמר -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו, נו"ד חדש.
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
לפניות פרטי... הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Dec 20 2020, 00:58 AM -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:41 PM
|
||||||||||||||
בוגדת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מירי מחוברת כבר שעות
אבל אין סימני חיים פפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע מצוין -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:42 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכם
התחרפנתי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |