![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 00:15 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקש על החמש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי זאת פה* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו, בסוף תתרגלי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 00:16 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לעזאזל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי אותם שנה כמעט -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזו סדרה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסגר הזה מועיל יותר בלעשות לאנשים בעיות נפשיות מאשר למגר את הקורונה, תאמין לי. מה מסקרן אותך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אני רוצה להגיד לך שגם אני הרגשתי ככה בתקופת החטיבה והתיכון! על זה כתבתי את היצירה בפורום סס"ש "בעולם של אריות" האמת היא שלאתר הזה יש רקורד למשוך אליו אנשים שמרגישים ככה. את לא היחידה ואת לא לבד. כאן כולם רצויים ❤️ -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ירין כאן?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 00:17 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ
אשכרה שברתי הרגע חתיכת של מפיסטוק -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
חחחח יש לי משקפיים כבר 14 שנים בסוף מתרגלים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במקומות אחרים לא שמים לב בחסרוני וכן, אני מרגישה רע. אולי אין לי חברים מכיתה א' והתרגלתי לזה אבל יש לי את הנפילות שלי, ואני מרגישה כל כך רע עכשיו. כי חוץ מכאן אני לא רצויה בשום מקום, לא שמים לב בחסרוני והאמת היא שאין לי כוח לזה פשוט אין לי כוח לזה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 00:18 AM
|
||||
איזה לב אתה תקשיבו לירין, צודק לגמרי, בחור טוב ופייר ריגשת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 00:18 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@שירה חיבוק.
חזק וענק כזה כי אני אוהבת אותך. -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |