![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 00:45 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם השרשור שלי ושל אור
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לבוא ולהתחיל איתך שם? -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה האם נולדת ב21.8.04? אני לא חושבת. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיפה אני מכיר בני 12 -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 00:46 AM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להעמיד פנים שאתה לא שומע זה קורע מצחוק. אני לא הייתי מצליחה. אני מסמיקה ממש מהר. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
מי זה מרזון? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה איתו באמת -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ): אני בת 16 ): (וחודש ועשרה ימים אבל מי סופר) -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא מנסה לשפפ את חברתה עם אחד בשם יוני ולא לגמרי מצליחה להסתיר את הקראש האדיר שלה אליו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 00:47 AM
|
||||
פעם אחת אמרו לי שאני נראה טוב וגם זה לא אמרו לי בפנים, מישהי אמרה לחברה טובה שלי זה היה בכיתה י"ב, ומאז לא קיבלתי אף מחמאה כזאת אז תקבל את המחמאות חבר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
האמת, אחרי הסגר המזד** הזה אני נשבעת שאגיע לשבת איתך איזו משמרת. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוג של אויב מושבע של שתינו וואו אבל למה אני כל הלילה הזה מקשקשת עם בדיחות פנימיות ואני מצפה שתבינו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ערסים פה צועקים ואני מתעלם אבל הבחורה הזאת הרגה אותי "העובד החתיך שאת אוהבת פה" זהו זה כל מה שאני? סתם חתיך? אין לי אישיות? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
חבר טוב יצא מהארון לפני איזה תקופה
ומשום מה הוא נראה טוב יותר בעיניי ממקודם מעניין מה השתנה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |