![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (200) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:46 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ אני חושב שאיזה פעמיים שלוש (זה נשמע קצת, אבל מי שמכיר את המשחק יודע שזה ממש הרבה) ובכולן את מתת ואז אני ניצחתי את המשחק לול אופס? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:47 PM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף טוב. ביי 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בת כמה את -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מע -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ כנראה פשוט יותר מדי שיחות וספאם -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לכי תעשי היסטוריה או לקרוא או להישאר פה שלוש שעות ואז מתמטיקה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקט היה שווה לרצוח את אפס ולהיתפס מיד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
יש לי שאלה בקשר לאהבה מי שמבין שיפנה אליי בפרטי -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:48 PM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא בהיסטוריה כבר עשיתי את היום את הבגרות הפנימית די. אין היסטוריה יותר. מתנו. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:48 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינך ראויה לתואר הנכבד "רייבנ" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:49 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה לשאול חופשי
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תבקשי מ-ShToTaVesper עזרה, יש לה הרבה ניסיון בתחום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה חח טוב, ביי רייבנ בכול מקרה מעפנים^^ -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
צעירה צעירה אבל בטוח כולכם מבינים יותר ממני -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
לול אבל היו סיבובים שאת עשית את רוב העבודה אם אני זוכר נכון היית פעם שהייתי רוצח עם מישהו והוא רצח מישהו אחר לידי ואז מישהו התקרב וכמעט גילה אותנו אז הרגתי גם אותו זה היה משעשע -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |