![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 22:06 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז הנה אני, וריאן, החלטתי להשתמש ברשימת הפרומפטס של אינקטובר ובמקום לצייר - לכתוב קטעים.
מי שלא יודע אינקטובר זה אתגר חודשי. כל שנה בחודש אוקטובר יש רשימה של נושאים, אחד לכל יום באוקטובר, ופשוט מציירים את מה שנמצא שם. הנה קישור לאתר הרשמי אם אתם רוצים לדעת עוד. אז הנושא הראשון היה דג. והנה דג. אני אזהיר שוב - תיאורים מזוויעים. תהנו D: --- ההרגשה הייתה כאילו הוא היה דג זהב. הוא שכב על המיטה בחדר הלבן והסטרילי, והאור סינוור את עיניו שכבר התרגלו לאפלה. כל תזוזה, אפילו הקטנה ביותר, גרמה לו לכאבי תופת. זאת הייתה הסיבה שלא העז להזיז אפילו אצבע. לפחות את האצבעות שנשארו לו. הוא זכה להביט בפניו רק פעם אחת מאז שהתעורר במיטת בית החולים, והוא הבטיח לעצמו שלא להסתכל עוד במראה יותר בחיים. כל עורו היה מכוסה בכוויות ושיערו נשרף לגמרי. אבל הדבר שהכי היה קשה להסתכל עליו היו הפנים שלו. הוא בקושי זיהה את עצמו. תווי פניו הושחתו באכזריות מחומצה. עורו התקלף ונמס ממנו, ובחלקים מסויימים היה ניתן אפילו לראות את החניכיים שלו. הוא בקושי הצליח לדבר. הוא בקושי הצליח לנשום. לאוויר היה ריח של עשן, והוא ידע שאם ישאף יותר מדי ממנו הוא יחנק. אבל לא היה שום עשן בחדר. אפילו לא להבה קטנה. החדר היה קר. אבל באוויר היה עשן. הוא זכר איך פניו נראו פעם, לפני שנהרסו כך. הוא רואה את הפנים שלו כל יום דרך פניו של אחיו הצעיר, שיושב ליד המיטה שלו בכל הזדמנות שיש לו. אולי רק אמא שלהם נמצאת בפנים יותר ממנו. אבל הפנים שנמצאות מולו עכשיו הן לא פניו של אחיו. הן גם לא פניו של הוריו. אלו פנים רציניות, אבל עדיין מביעות חמלה. שפתיהן נעות כשהם שואלים אותו שאלות שהוא לא יכול לענות עליהן. "אתה זוכר מה הם עשו לך?" טעם רע עלה בפיו. "שמעת את השמות שלהם?" הוא הרגיש כיצד דמעות נקוות בעיניו. "אתה זוכר איך הם נראו?" וזה היה הרגע שבו פרץ בבכי. הדרך היחידה להעניש את האנשים שעשו לו את זה - והוא לא היה יכול לעשות כלום. הוא לא יכול להוציא את האמת לאור, הוא לא יכול להביא צדק, לנקום את נקמתו. וכל זה בגלל שמה שהם עשו היה נורא כל כך. שנתיים שלמות נמחקו מחייו בגללם. הוא הרגיש כמו דג זהב. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 07:25 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקטע מאד יפה והכול, אבל לפי דעתי התיאור של דג, במיוחד דג זהב, קצת הורס.
-------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 09:41 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה בכוונה כי לדגי זהב יש זיכרון של שלוש שניות. ותודה :> -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 21:30 PM
|
||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אז, קטע נוסף של וריאן. קודם כול, רציתי לשבח אותך על היצירתיות. לקחת משהו פשוט כמו דג, וכתבת עליו קטע כל כך עמוק, מפותח והכי מפתיע אותי הוא שבחיים לא הייתי יודעת שהקטע נכתב עבור האתגר של אינקטובר. הרעיון עצמו פשוט נהדר. ועכשיו, לגבי הביצוע. הקטע מתמקד בעיקר בתיאורים: התיאור המדיוק של החדר, התיאור המזוויע של המראה של המספר, התיאור של המחשבות של המספר וכדומה. כשהתחלתי לקרוא את הקטע, מיד הבנתי שמדובר בקטע שכל כולו מתמקד בתיאורים. עכשיו, כשכותבים קטע כזה, הרבה פעמים סוג אחד של תיאורים משתלט על סוג אחר, ואז נוצר מצב בו הקטע נשען רק על סוג אחד של תיאורים, וכך נוצר קטע די רדוד שמאוד קשה להתחבר אליו. לדוגמה, אם בקטע מסוים תיאורי המראה באים על חשבונם של תיאורי הרגשות, הקוראים ירגישו שהם נמצאים בתוך הקטע, אבל חוץ מזה - כלום. הם יהיו שם, אבל לא ירגישו את הקטע. כשסיימתי לקרוא את הקטע, החשש שזה מה שיקרה גם פה - נעלם, והבנתי שבקטע הזה התיאורים מאוזנים. אין סוג מסוים של תיאור שמשתלט על הקטע או בא על חשבונו של סוג תיאור אחר, אז כל הכבוד לך. אני אוהבת את זה שלאורך כל הקטע אני רק מנסה להבין מה בכלל קרה לאיש הזה, איך הוא הגיע למצב המטורף הזה, מי אחראי לכל זה... התהייה הזאת מושכת את הקוראים בצורה נהדרת, וכשמגיעים לסוף הקטע בלי תשובה לשאלות שלנו, זה פשוט נפלא, לדעתי.
זה אחד המשפטים האהובים עליי. לא יודעת למה, זה פשוט נראה כל כך הגיוני ומקסים.
הו, וואו, גם את זה ממש אהבתי. התגובה המוגזמת שלו לשאלות כל כך פשוטות, מעצימה את התחושה המסתורית בקטע ואת הרצון לדעת מה אפשר לעשות כדי לגרום לבן אדם להגיע למצב הזה. אוקיי, משהו אחרון והוא בגדר המלצה בלבד: אני חושבת שלא ניצלת עד הסוף את השורה הראשונה ואת השורה האחרונה בקטע. המשמעות של שתי השורות האלו היא אותה המשמעות, אבל אני חושבת שכדי לפתוח ולסגור את הקטע בצורה באמת מושלמת, אולי כדאי ששתי השורות יהיו זהות מבחינת הניסוח. איך שתרצי. :> לסיכום, באמת קטע יפהפה, אהבתי מאוד. וכמובן, לא התכוונתי לפגוע. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |