![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 17:19 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני ציורים שלי-
http://www.up2me.co.il/imgs/38581886.png http://www.up2me.co.il/v.php?file=3304087.png -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 12:54 PM
|
||
![]() מוגל |
וואי ממש יפה
-------------------- HEARTSTOPPER FOR LIFE
תתעלמו מהשם משתמש תומס👍👍💗🤍💙 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 13:25 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו עומר, ממש יפה.
האם השתמשת ברפרנס? מעניין אותי לדעת. באמת מהמם, תמשיך כך. -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 15:45 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי! היי. אמרתי שאני אעשה ת"ב. אני אנסה לעשות זאת. קודם כל, שני הציורים מהממים. רוב הפרופורציות מדויקות והם נראים ממש טוב לעין. בראשון אהבתי איך שעשית את השיערות הסוררות בשיער, זה נראה חי ואמיתי. עם זאת יש לי כמה הערות- כהויות הצבעים. באישונים ובהצללות של האף השתמשת הצבע חזק יותר משאר ההצללות. למשל בצוואר הנראה מתחת לסנטר היה צריך להכהות יותר, וכמו כן גם בצד השמאלי של הראש של הילדה ובשיער שליד.
עוד שני דברים שהציקו לי זה שלא היה חיים בעיניים. עצה שלי, תנסה להראות את היופי שבהם. לצבוע את הרשתית ולהתעסק בכהויות ובמורכבות שבעין. אני אישית מאוד נהנה לעשות את זה וחושב שזה מחיה את הדמות, אבל בחירה שלך. אני חושב גם שפספסת את זה שלא הייתה לא אוזן שמאלית. לפי ציור השיער זה לא הסתיר את האוזן. שים לב לזה להבא. אני רק רוצה להוסיף שממש אהבתי אותו. הוא חי ואמיתי והכישרון שלך מדהים. והשני! וואו, זה יפיפה. חוץ מהאוזן שנראתה לי מעט לא במקום, (החלק העליון צריך להיות קרוב יותר לעין ובכללי זה אמור להיות קטן יותר בגלל נקודת המבט שיש לנו אל הפנים של הנערה,) אין קו מתאר של הצוואר. גם כאן יש בעיה בכהויות, אבל זה תלוי באופי הציור וכאן אני חושב שזו הייתה החלטה נכונה לא להתעמק בהם. בקיצור, ואני אומר את זה בשיא הכנות, ציורים יפיפיים. תמשיך ככה. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 15:58 PM
|
||
abigailE-
תודה רבה! אלה- תודה! לא השתמשתי ברפרנס. פשוט זה צץ לי משום מקום. ריין- תודה רבה! בנוגע להצללות: תודה רבה אני אקח את זה לפעם הבאה! ואופסי... לא שמתי לב לאוזניים... -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 11:15 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו! ציורים יפים מאוד. רק רציתי להעיר כמה דברים קטנים ולא באמת קריטיים: באיברים של הגוף רואים את העיגולים שעזרו לך לשרטט ממש בבירור. כלומר, הייתי ממליצה לטשטש אותם קצת. לדוגמה העיגולים בפה בציור הראשון.
כמובן שאם זה בכוונה אז תתעלם מהבב :) ציורים מהממים, כשרון. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 12:56 PM
|
||
יא ממש תודה!
וכן זה בכוונה, בלי זה זה זוועה 😂 -------------------- עומר
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |