![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:35 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט היה אסור לסגור חוות טיפוליות בסגר
זה הכי חיוני בעולם דאייייייייייי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:36 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אסור לפתוח בתי ספר בסגר אני רוצה רוגע ובלה בהחלט יכולה לתרום אליו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:37 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתי ספר זה מוקד הרוע וחוסר הרוגע בעולם -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש במוד אווטאר לאחרונה זה מטורף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:38 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מספיק חזק להתמודד עם בעיות
אני אשנן את זה עד שאאמין לעצמי אני לא מפחד לחזור לדיכאון אבל אני כן מפחד לחזור לאשפוז אז אולי אני לא אגיד כלום לפסיכיאטרית שלי ליתר ביטחון -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:38 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שהיא אמרה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:39 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אמרתי שממש צריך ללמוד בו רק לפתוח אותו כדי שאגנוב את בלה ואלך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:40 PM
|
||||
כל עוד אתה לא מסוכן לעצמך או לסביבה ונוטל את התרופות שלך שצריך אין סיבה שתחזור לאשפוז נכון? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:42 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככה אני חושב אבל לכי תדעי בפעם האחרונה שהיה לי דיכאון זה לא נגמר טוב אני לא יודע מה יקרה עכשיו אני גם ככה הייתי גבולי בזמן האחרון בגלל ההתקפים הפסיכוטיים שלי והיא שקלה לאשפז אותי עכשיו זה כאילו לתת לה סיבה טובה אני מכיר את המחלקה הפסיכיאטרית ברמבם טוב מידי אני לא חוזר לשם ויהי מה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:44 PM
|
||||||||
מקווה שלא תצטרך לחזור כי לדעתי יש תקופות טובות ופחות יותר אבל זה לא אומר שאתה צריך להיות במחלקה פסיכיאטרית רק כי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:45 PM
|
||||
אני מקווה גם בואי נדבר על משהו אחר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:46 PM
|
||
באמת שאין דבר יותר רומנטי מלצאת עם החברה שלך לטיול חמש שעות על סוסים בטבע
נו כבר! שיתחתנו! הם כאלו חמודים ביחד! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:47 PM
|
||||||
אחותי עושה מסיבה לזה שיש לה 18 למאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:49 PM
|
||||||||
אה וואו בפעם האחרונה שדיברנו עליה היא הייתה 14 איך הזמן טס והיה לה חבר ערס לידור -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 21:51 PM
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ כריס אני מאד אוהבת את הגיפים בחתימה שלך, למרות שאולי זה דיי מלחיץ בלי ההקשר של הפרק אופס
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |