![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:15 PM
|
||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צודקת.
אני תוהה אם זה באמת אני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התה הזה טעים למדי.
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לא חזר לי הכאב ראש אני גאה בו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מה יצא לך -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כלום כלום חוץ מזה שגיליתי שיש לי אחלה כישורי גננות -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יצא לך -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:16 PM
|
||
![]() מוגל |
היי, יש פה למישהו/היא/הם טיפים לכתיבה ברצף או פשוט כתיבה? אני במחסום ובא לי שהוא יעבור כבר הקקי הקטן
-------------------- זקנה מדי ◘ Call me Liza like you said you would◘ מעריצת טימות'י שאלאמה מאז 2014 ◘ "Ninety-eight per cent of all human communication is non-verbal."
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הברג הראשונה, דם טהור, נוצרתי במכונת הברג המקורית. מסמרים יוצרו במכונת מסמרים, שזה חיקוי עלוב של מכונת הברג, והם כל הזמן מתחזים לברגים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרוטגוניסטית, ENFJ-T -------------------- אלה אחת
|||||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בופ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:17 PM
|
||||||||||
את מתכוונת לבורג? -------------------- אלה אחת
|||||||||
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
|
|
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד לך -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רק ראיתי את ההורים שלי מתעסקים בעצים בחוץ התחיל לי כאב ראש. גננות ואני לא הולך ביחד. אבל דווקא נחמד לך! -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |