![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:26 PM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמעט 1.63, אם לא הגעתי לזה כבר. -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני 140 ומשהו או 150 ומשהו
|
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוודאי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם רוצה להיות שטוחה פחות!! אבל אני לא שטוחה כל כך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:27 PM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה את צריכה את זה? -------------------- היא/את
|||||
|
|
||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה ככה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכי חשוב פשוט להיות שלם עם זה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי נתחלף יקירתי בזה אני מוכנה לעשות עסקאות. אה רגע אני שטוחה בעצמי היהיהיהי אופס סורי מוח הלילה שלי לא עובד -------------------- אלה אחת
|||||
|
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשתף? אני פשוט מתלבטת עליו כרגע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה עוד יותר קריפי שאני מצחקקת בקול בעת חתיכת בצל, אבל פסדר, שיתמודדו. אבל, רציני? מה הקשר אני שמחה פתאום? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה בלה בלה בלה כזה בדיוק זה... עשו כזה פינה למטה ששמו מחצלץ ושתי מגלשות ונדנדה מפלסטיק כזה של ילדים קטנים שמצאו במחסן של הבניין ואחים שלי היו שם אז הלכתי לבדוק שהם לא שוברים שום דבר ואז פתאום באו אליי שתי בנות קטנות וחמדודיות שאמרו לי כזה בקול כזה מתוק 'אני בת ארבע ואני בת שלוש ולי קוראים ככה ולי ככה' וכל הבלה בלה בלה הזה ואז פשוט התיישבתי על המחצלת ואז זה הפך ל'אני גם רוצה בנדנדה!' 'תש רי לי רגע על הבובה' 'תראי איך אני קופצת' ואז גם כל שאר השכנים הקטנים (הכי גדול שהיה שם בן שבע) התחילו לעשות לי כזה 'תראי איך אנחנו מתנדנדים חזק!' וכל הבלה בלה בלה הזה קיצור שהלכתי הילדה כמעט בכתה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בביי
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכרה? שראיתי אותך במפגש חשבתי הרבה יותר וזה היה קצת מזמן אז כנראה גם הייתי נמוכה יותר שחושבים על זה -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
כן הוריד לי הרבה מהביטחון העצמי אבל אני סבבה עם זה עכשיו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם הצוציקים כבר עקפו אותי
טוב תלוי כמה צוציקים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |