![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:03 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכננתי לעשות היום שיעורים בלשון
לא קרה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:04 PM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה למה אבל אתה לא איש רע אני אוכלת אנשים רעים -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:04 PM
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתול שלי עדיין לא נמצא :( פרפוץ :( -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:05 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אם המשפט אתה מה שאתה אוכל נכון אז את אנשים רעים? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:06 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נא להכיר מפתח סול, מפתח סול
צוואר זקוף טראש גדול, ראש גדול רגלו כפופה ובטנו כה עגולה והוא קובע איפה פה ההתחלה לה לה לה לה לה לה לה לה לה -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:06 PM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממ כנראה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:07 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
לילה טוב ![]() -------------------- קצת אליי ועל ילדותי הקטנה:
נולדתי בארץ אבל בגיל 4 טסנו ללונדון ואז גרנו בלונדון ובגיל 7.5 חזרנו לארץ אני יודעת אנגלית כמובן שנודלתי קראו לי אדוה (כמו עכשיו לול) שעברנו ללונדון היה טיפה קשה להסתדר אם השם אבל בעיקרון הסתדרנו בסוף עוד דברים עליי: אני אוהבת צהוב!!!!! אני אוהבת את הים,לרקוד,לשיר,משחק מול מצלמה,לרכוב על סוסים אני ממש רוצה להיות מפורסמת בת 11 ומשהו היום הולדת שלי היא ב28.11 וזהו בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:08 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:08 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה קארמה לטראמפ חחחח.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:09 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
333> מה קרה? אה ונשארתי בבית בסוף ועשיתי שבת של הגדולות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרפוץ נאבד? אוי ואבוי! מממ לאן הוא יכול היה לברוח? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
אוי חבל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:10 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובלילות, כפות רגליך מסריחות.
ובימים, כפות רגליך מסריחות. בימים ובלילות כפות רגליך מסריחות. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:11 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי הוא דודו או בקיצור קוראים לי דוווו
שמי מירהרה או בקיצור קוראים לי רהההה שמי הוא מימי או בקיצור קוראים לי מייייי שמי הוא יפה יפה פה פה שמי הוא סולו סולו סול שמי טקילה לה לה לה שמי הוא יוסי יוסי סי! דיי זו דרך גאונית ללמוד מוזיקה -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:11 PM
|
||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן :( כבר איזה ארבעה או שלושה ימים :( לאדע סופי- החתול שלי פרפוץ נעלם :( יו כיף לך. -------------------- עומר
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |