![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:48 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שאני ואח שלי מסכימים על משהו.
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה קליקים אז תגידו מסרק שבילים זה החיים -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכיתה א-ג במקום לשים לנו שיר נורמלי שמו לנו משהו שנשמע כמו שעון מעורר רק מחריד יותר וכששמענו שבבית הספר של ה"גדולים" יש שירים נורמליים וואו הקנאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קנאקים. נו, באצבעות ובעוד מקומות אבל האיזור הנפוץ הוא באצבעות אין מצב שאת לא יודעת מה זה יופי את מכירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:49 PM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אוי סליחה אני אתן לעצמי בזה הרגע! ס...סורי :( -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי היו משנים את זה כל כמה זמן וכשהייתי בכיתה ו זו הייתה האחריות שלי והרסתי את זה כל פעם אני נהדרת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכרה יש אנשים שקוראים לקליקים בשם מוזר כזה
איזה הזיה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:50 PM
|
||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסרק. שפיץ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו. -------------------- עומר
|||
|
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזהרה, ובאן ל-5 ימים. ![]() את מעצבנט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עיפרון מכני, עט עיפרון או עיפרון שפיצים?
ובנימה זו שפיצים או חודים? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bfrb = קבוצה של הפרעות נפשיות שקשורות בהריסה אובססיבית של חלק בגוף הכי נפוצה היא הכסיסה של הציפורניים, והמון לא יודעים שהיא שייכת לקבוצה הזו טריכוטילומניה היא הפרעה נפשית שגורמת למי שסובל ממנה לתלוש את השיער שלו (זה יכול להיות בכל חלק בגוף, אצלי זה היה בריסים ואחכ בגבות ואחכ השיער שזה עדיין) בקצב אובססיבי וזה עושה ממש רע -------------------- היא/את
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
): אבל לא לבכות, יהיה בסדר! אני לא יודעת מה קרה, אבל אם זה רק מוד, אז אל תדאגי, זה יעבור מהר. :> -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:51 PM
|
||||
לא. לא. לא. מסרק שפיץ זה מבאס כי אז נזכרים בפעם הזאת שבטעות דרכת על השפיץ... -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 23:51 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא כמות הקנאקים שאני עושה ביום
פחד -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |