![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (9) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:12 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גזר גמדי, אתה קולפן.
מראה: כתום עם עלה ירוק. גמדי. שם: חצקל אופי: גיזרי וכתמתם למדי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:16 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: הרשלה
מראה: הכי חתיך בארץ אופי: אין לו לב. פשוטו כמשמעו. פעם אחת הוא פשוט הגיע אל גזר צעיר בימים והוריד ממנו כל שכבה של הגנה. תתחילי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:17 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרשלה! אני מתה!
------------- "הו הרשלה רחום! רחם נא עלי!" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:22 AM
|
||
מתי?
![]() --- "קודם כל, רד נא מהשפה הדמבלדורית הזו שדבקה ללשונך, היא אינה מתאימה לאף אחד מאיתנו." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:23 AM
|
||
לא דעת. מוזר, נכון?
------------------------ "גזר חכם אמר לי פעם ששפה פואטית מרככת את לב הבא לרוצחך" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:27 AM
|
||
"אין כזה דבר גזר חכם. חוץ מגזר אחד שטרם מצאתיו, ושאיפת חיי היא למצואו שהרי יאמר הוא לי דברי חכמה רבים ויעזור לי להיפטר מכל בעיותי... אך עד שאמצא גזר זה אחסל כל בעל עלה ירוק העומד בדרכי. מוחעחעחעחע בלי בצלצלים."
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:28 AM
|
||
"אמרנו שלא מדברים בשפת אברהם אבינו, הלא כן? אמממ אני מתכוון, לא ככה?"
"יש לך פטריות ברגליים?" אוהו! איזו הסחת דעת! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:31 AM
|
||
"לסבתא של אפריים, לסבתא - ברווזיים.
וכאשר תוריד הסבתא של אפריים את ברווזיה מעל רגלייה ייחנק העולם, שכן הברווזיים הינם גרביים." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:32 AM
|
||
"חחחח" *חירחור גזר*
"ובלילות, כפות רגליך מסריחות ובימים, כפות רגליך מסריחות בימים ובלילות כפות רגליך מסריחות" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:34 AM
|
||
"והפרעות הקשב וריכוז... קשות הן מנשוא.
אז היינו בזה שיש גזרזר חזרזר אחד ששווה למצוא." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:37 AM
|
||
*אנחה*
"כמה שאתה צודק. אה! כן כן, אז בגלל זה שאלתי בקשר לפטריות ברגליים, כי אמרת שהוא יפתור את בעיותיך, ולא יכולתי לחשוב על עוד בעיה נפוצה אצל קולפנים מסוגך חוץ מכזו" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:50 AM
|
||
"מספיק! אני אשחרר אותך בתנאי אחד."
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:52 AM
|
||
*יללה*
"כל דבר. רק תשחרר אותי! אני צעיר והחיים עוד לפני" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:54 AM
|
||
"דבר ראשון... תסתום את הפה שלך" *חולמניות*
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:55 AM
|
||
"אבל! קשה מדי!"
*נסיון להתגלגל מהשיש לרצפה כתוכנית בריחה* -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |