![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (9) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:56 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ודבר שני..." *קריפיות גוברת*
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 00:59 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מאמה מיה. זה לא נראה שזה הולך להיות משהו בסגנון של 'ללכת למשתלה השכונתית ולטייל להנאתך' "
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 01:01 AM
|
||
אני לא רוצה לעבור לR אופס
--- "להשמיד איתי את העולם" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 01:03 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו, זה היה תמים לחלוטין, אין לי מושג מה חשבת שהתכוונתי
-------------------- "ל..להשמיד? מה?" "ראיתי קולפנים מטורפים בחיי, אבל אתה? משהו מיוחד" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 01:07 AM
|
||
התכוונו לעשות אותם שיפ. הייתה לי הזדמנות לבקש משהו.
--- "ואתה... לא הייתי בוחר גזר אחר לתפקיד הזה..." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 01:09 AM
|
||
אה לול
------ "למה בוער לך כל כך להשמיד את העולם? לא מספיק לך לרצוח גזרים טריים בעודם בקליפתם?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 01:12 AM
|
||
"כל עוד העולם קיים גם... הוא קיים."
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 01:16 AM
|
||
"הוא?" *גירוד בראש*
"מי זה הוא?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 09:39 AM
|
||
"אנע אערף, עבר עליי לילה, אתה חושב שאני זוכר על מי דיברתי אתמול בערב? פחח"
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 10:29 AM
|
||
*נחירה עמוקה*
*ריר נוזל* -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 10:54 AM
|
||
"עוד נחירה אחת ואתה גזור!"
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 10:58 AM
|
||
"אה?"
"או היי בוקר טוב" "רוח לוחמנית יש לך היום יקירי" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2020, 11:53 AM
|
||
"שתעק נא."
|
|
פורסם ב: Oct 6 2020, 20:08 PM
|
||
"זה שווא נע, לא שתעק נע"
"ואם תואיל בטובך לצחצח את שינך לפני שאתה מוציא עלי את הבל פיך הלא ניחוחי במיוחד, זה יהיה ג'נטלמני מאוד" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2020, 21:17 PM
|
||
"עוד מילה אחת ואני זורק אותך."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |