![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:15 PM
|
||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא אמר כבר,כי בא לו -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:16 PM
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה, רצית שאני אוריד מהפל? כבר עשיתי את זה היום ![]() חוץ מזה, שעמרי טוען שאתה ברייבנקלו, זו אינה סיבה מספקת? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה יווני? כע, אני ממש אוהבת כתום. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q...BXUf3A&usqp=CAU זה כמו זה רק בלי שום טורקיז רק כתום -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגיד לך מה גיסי גם מושתל אני חושב של שתיים והוא מאוד שומר על עצמו, גר בתל אביב אז אולי את צודקת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:17 PM
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאוו היה שם את הסנדלים האלה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:18 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא מעז להתחיל עם פלורנטין
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() מה זה לא ראיתי את שלך בסקשן של נשים הודעה זו נערכה ע"י Chandler Bing ב Oct 5 2020, 22:18 PM -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
שתעק. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:19 PM
|
||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ זה קשה וצריך להיזהר אבל מי שבאמת צריך את הזהירות הזו ויכול להרשות לעצמו יכול להימנע מחשיפה לקורונה הבעיה היא שזה יכול לעלות בפרנסה ויכול לעלות בהרבה דברים... זה בעייתי אני לא צריכה לצאת מהבית אז אני לא יוצאת מהבית כזה, בכלל וככה לא נכנסים לבידוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש כאלה סדלים לשתי דודים שלי ולסבא שלי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*שתוועק -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע כתבתי הייהיי? רגע הגבתי בכלל? וואו זה בא לי ממש אוטומטי לולל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אה יפה
לאמא שלי יש כזה בגווני אדום לא יודעת באמת איך מצאתי את זה, עכשיו אין כאלו שבום אתר זה היה לפני שנתיים כזה כשקניתי אותם -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:20 PM
|
||||||||
שתעק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |