![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:26 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נחמד להתווכח עם ילדים קטנים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאס מה קורה בכללי? טבע נאות!!! החיים אבל שלי מתו -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לקנות את כל החפצים שלי ב-9,000 חרמשים
|
|
|
||||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדרך כלל אני אוהבת שיער קצר אבל אחרי תספורת הדורה שלי (בעעע) אני מפחדת לקצר אותו שוב, אז הוא אורך ואורך ואורך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:27 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו מי שמסתדר/ת עם שיער ארוך יותר מכתפיים/שכמות, כבוד
שיער אורך מרגיש לי כבד כזה -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:27 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:28 PM
|
||||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד גיל 14 היה לי שיער מאד ארוך ובמבט לאחור אני לא יודעת איך הסתדרתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מאוד נואש לכינוי משותף איתי. -------------------- אלה אחת
|||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיער ארוך זה כזה מטרד אבל הוא כזה יפה עכשיו אני מאוהבת בו השנה גיליתי שהשיער שלי גלי כי התחלתי להאריך אותו וזה היה חדש לי אבל זה מהמם מה שכן בערך עשרים פעם ביום הוא מפריע לי לעשות דברים ואני מתה להסתפר אבל לא!!! אני יותר חזקה מזה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:29 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין שתוועק -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
השיער שלי כלכך חלק שאנשים שואלים אם עשיתי החלקה חחחל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
עד לפני אפריל האחרון היה לי ארוך וזה מוות אני רוצה לקצר עוד קצת שוב כי הוא כבר טיפה אחרי שכמות וזה קשה אני מתה עליו, אבל הוא מסוגל להיות נפוח ועבה, וזה שילוב נורא עם המון לחות ואורך -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו
למישהו יש כוח להסביר לי מה הולך עם הדו קרב? רק כדי שאני אבין איך זה הולך -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
אני זוכרת שיש לך הרבה שיער בלונדיני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:30 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלי גלי והוא גדל בשכבות אני נשבעת לך יש לי כל כל הרבה ממנו אבל הוא יפה 😍🥰 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |