![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:30 PM
|
||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמת עכשיו תדמייני יותר בלונדיני כי חמצנתי חצי ממנו -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:32 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אצחק על עצמי על מה שחשבתי על ניב בכיתה ט ועל מה שקורה עכשיו *לנצח*
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:32 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:33 PM
|
||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלם שנגמרו לך החרמשים סוף סוף -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:37 PM
|
||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני סתם נואש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:39 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי חרמשים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:42 PM
|
||||||||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כבר חרמשים, אני מופתעת שנשארו לך כלכך הרבה אחרי ששינית כינוי כלכך הרבה פעמים (אורטל) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:43 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכולנו -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:43 PM
|
||||||||||
![]() איי דונט נווו -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:48 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:48 PM
|
||||
שלומלום -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:49 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שזכרתי שאמרתי לחברים שלי שאני עובר בית ספר אבל זה בעצם לא קרה, ושחשבתי שלא יצאתי עדיין מהארון בפני מישהו אבל אני בעצם כן
וטפ??? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:52 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לי הראש
וכתבתי רק משפט אחת גאד -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:53 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מים. -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 22:53 PM
|
||||
*משפט אחד -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |