![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2020, 13:16 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעודת זהות שם: דנה אבירם שנת לידה:1971 ארץ ומקום לידה:ישראל, חיפה שנות פעילות:2005 ספרים מפורסמים:המשחק, סלפי אחד יותר מדי. ביוגרפיה דנה אבירם נולדה ב1971, בישראל בחיפה. כילדה התקשתה בלימודים וקראה הרבה ספרים. היא למדה עבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית בירושלים, ועם סיום למודיה עבדה עם ילדים ונוער בסיכון במסגרות שונות. בשנת 2005, התחילה לעבוד עעובדת סוציאלית בבית הסוהר "מעשיהו" באגף 13, אגף כללי בו התוודעה וטיפלה בשלל עבירות. המפגשים בכלא השפיעו עליה ונתנו לה השראה לכתוב חלק מהספרים שלה, אחר כך עולם הכתיבה לילדים ונוער נפתח בפניה, והיא כתבה ספרים רבים. דנה אבירם כיום נשואה ויש לה 3 ילדים, והיא מתגוררת במודיעין. ביבילוגרפיה הסוד של גיל טורף ברשת פייסבורקס כוכב ברשת זהירות רסיסים חולמת להיות אלופה סלפי אחד יותר מדי גיים אובר המשחק 1 המשחק 2 המשחק 3 חוות דעת אישית אני מאד אוהבת את הספרים של דנה אבירם. אני הכי ממליצה על הסדרה "המשחק", מאד שווה קריאה, חוץ מזה אני גם אוהבת את הספר "גיים אובר" שלה. הכתיבה של דנה אבירם מאד טובה, זה ממש מכניס לתוך הספרים שלה. היא כותבת בעיקר על זהירות ברשת. אני ממש ממליצה לכם לקרוא ספרים שלה, כי היא באמת כותבת מעולה, והספרים שלה מאד מעניינים. אחר אם אתם כבר קוראים את הספרים שלה, תקראו המשחק. זה ספר ממש טוב על *תחילת ספווילר*מדע בדיוני, שבו 8 נערים נקלעים למציאות מדומה של משחק שמביאה להם המורה שלהם (!), והם מתחילים לריב אחד עם השני. *סוף ספווילר* ואחרי שקראתם המשחק, תקראו גיים אובר. מסופר שם על *תחילת ספווילר* ילד שמתמכר למשחק מחשב כי חברה שלו אמרה הי לחבר שלו והוא עצוב, ובגלל ההתמכרות ה זאת הוא מרביץ לאחותו. זה פחות מוזר ממש שזה נשמע, אני בכוונה גורמת לזה להישמע מוזר. אבל באמת, זה ספר מעולה. *סוף ספווילר* אז, בקיצור, תקראו את הספרים שלה, כי, באמת, הם, מעולים. תמונות: https://www.google.com/search?q=%D7%94%D7%9...=dxTkfkBzWoqIkM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2020, 19:26 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור יפה ממש! אני אישית קראתי רק את הספר הראשון של המשחק אז אני לא להכיר ממש את סגנון הכתיבה שלה, אבל נראה שאת מכירה ואוהבת אז זה נחמד D:
יש לי אבל כמה הערות: שימי לב שתמונה בתעודת זהות זה קריטריון חובה ולא זכות, אז את צריכה להוסיף תמונה של הסופרת <: בנוסף, הייתי להמליץ להוסיף שנות הוצאה לכל ספר בביליוגרפיה. ושימי לב שהדעה האישית קצרה מדי. זה נכון שיש שם חמש שורות, אבל כל שורה היא בקושי חצי שורה וזה הופך את זה לקצר מדי. הייתי להמליץ לך יותר לכתוב מה את אוהבת בסופרת עצמה ובסגנון הכתיבה שלה מאשר מה את אוהבת בספרים הספציפיים שהיא כתבה או המלצה על ספרים ספציפיים, בשביל זה יש סיקור או המלצה על ספר. בנוסף כדאי למרכז את כל הטקסט ולא רק את הכותרות כי זה לא נעים בעין, וגם אולי לשנות את הצבע של הכותרות כי הוא קצת זוהר. תתקני את זה ואני אוסיף ללינקייה D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |