![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 14 2021, 17:23 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: סופי, אני בת 11.
שם מלא: של הדמות. גיל: בין 15-18 שימו לב שהרקע אמור להתאים לדמות. מין ומגדר: מוזמנים לפרט פה גם על הנטיה המינית. האבן: הצהובה מראה: המראה המלא של הדמות. תארו כל פרט שחשוב או מודגש, אפשר גם לתת דוגמא להרגשה שבדרך כלל המראה המסוים הזה יגרום. אופי: סביר למדי שהדמות חוותה אירועים לא נעימים בחייה, בדרך כלל בכמים בודדים, לא שומרים על הקשר עם המשפחה. יכול להיות שהדמות הרגה בעבר, או הייתה נוכחת במוות של מישהו. אם כך, ייכול להיות שהדבר גרם לה טראומה, או שהיא משתדלת להפגין רגשות. תארו את התנהגותה. רקע: הרקע צריך להתאים לסוג האבן וליכולותיה. שימו לב לדאוג שהוא לא יהיה מוגזם מדי, לשאלות אפשר תמיד לשלוח אלי ינשוף. נשק: סביר שהדמות נושאת איתה תמיד כלי נשק, ישנן גם אפשרויות לכלי נשק העוברים במשך דורות במשפחה. צבע: DarkSlateBlue הערות/הארות/שאלות/תלונות/הצעות: אשמח לשמירה (: הודעה זו נערכה ע"י אני בת 11 ב Mar 14 2021, 17:27 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2021, 18:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמורות כמובן. תשתדלו להתקדם עד ל28/3.
-------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 09:22 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2021, 14:03 PM
|
||
![]() מוגל |
החומה הגדולה בסין נבנתה כדי למנוע מהארי פוטר כניסה; אין דבר כזה שני הארי פוטרים בעולם
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: (השם שלכם והכינוי שלכם בפורטל) הרמיוני פוסטר, סופי
שם מלא: (של הדמות) רות שירה פיטוסי כינוי: רותי גיל: 15 מין ומגדר: בת האבן: האבן הצהובה, רותי הנחמדת גילתה את האבן בהיותה בת- כמעט חמש עשרה, ניסתה ללמוד לשלוט בה, אך ללא הרבה הצלחה. מראה: עיניים כחולות, שיער חום בהיר, די נמוכה לגילה. אופי: חברותית, נאמנה, אוהבת את סביבתה רקע: רות שירה פיטוסי הינה ילדה נחמדה בת 15. אמה הביולוגית של רותי הייתה בכמית שהחזיקה אף היא באבן הצהובה, אך לפני שהספיקה ללמוד לשלוט בכוחות האבן כמו שצריך, הג'וגינים גילו אותה ורצו להוציאה להורג. היא הייתה חלשה בעקבות לידת ביתה וכחודש לאחר שילדה הג'וגינים מצאו אותה. הדבר היחיד שהספיקה לעשות לפני מותה היה להחביא את האבן, ואת ביתה היחידה (רותי שלנו). את רותי השאירה במקום שלדעתה היה מצד אחד מוסתר ומוגן ומצד שני גלוי בצורה שאנשים יוכלו למצוא אותה. משפחת פיטוסי שהסתובבה באותו יום בסביבה, מצאו את רותי הקטנה והבוכייה והחליטו לאמצה, הם קראו לה רות שירה (כן, שמה הוא אינו שמה המקורי). בהחלטה משותפת של הוריה המאמצים סוכם שהם לא יגלו לה שהיא אינם בתם הביולוגית והיכן מצאו אותה, ולילדתם הביולוגית- רינה, אשר הייתה בת שנתיים כשמצאו את רותי, הם סיפרו שנולדה לה אחות ולא יותר מזה. משפחתה המאמצת התייחסה אליה טוב מאוד, ממש כמו בתם האמיתית. רות שירה ורינה היו חברות ואחיות טובות זו לזו. משפחתה המאמצת האמינו בדת היהדות, רות שירה אהבה את היהדות והאמינה בה, אך גם חשבה שיש היגיון בדת המנזרט. כשהייתה רינה בת 14, קיבלה במתנה חץ וקשת, הוריה האמינו כי ה' שומר אך כדאי גם ללמוד להתגונן. בהיותה בת 14 וחצי רות שירה הנחמדת קיבלה אף היא חץ וקשת, אך היא, לעומת אחותה אהבה לחפש מקום נחמד בו תוכל להתאמן בחץ וקשת שלה בלי להרוס שום דבר. יום אחד, בחיפושיה אחר מקום כזה, נכנסה אל היער ובו מצאה ממש פינת חמד, כשהתקרבה והתיישבה על אחד הסלעים, גילתה למרגלותיו את האבן הצהובה, אבן גסה ועגלגלה. היא הבינה שזוהי אחת מהאבנים המסוכנות עליה סיפרו לה הוריה, ובמשך זמן ממושך פחדה לגעת בה וברחה מהמקום. בגלל היותה סקרנית, חזרה למקום פעמים רבות, גם בשביל להתאמן בחץ וקשת, היות כך שמקום זה התאים לכך, אבל בעיקר בשביל האבן, היא ניסתה לברר על האבן, וכמעט לא מצאה עליה מידע, רותי ידעה רק שהאבן הצהובה אמורה לאפשר שינוי של חומרי גלם. באחת הפעמים החליטה לנסות את האבן, מקסימום יתברר שאינה מתאימה להחזיק בה, רק ליתר ביטחון כשהאבן פתאום עבדה, היא צרחה וברחה משם. לאחר זמן מה חזרה, לקחה את האבן עימה, והתחילה לנסות להבין איך משתמשים בה. רותי מאוד חברותית ויש לה הרבה חברות טובות. היא כמובן לא מספרת למשפחתה ולחברותיה על מציאת האבן ועל היותה בכמית. נשק: לרותי יש חץ וקשת, אשר נתנו לה הוריה המאמצים, היא אוהבת מאוד את החץ וקשת שלה, מצליחה בו מאוד, אך עדיין מסתבכת לפעמים. כמו כן היא מאמינה כי זהו הנשק היחיד שיכול לשמש גם לדברים טובים ולא רק להריגה. צבע: (הצבע שבו אתם רוצים שאני אכתוב את הדמות שלכם) סגול/ורוד/צהוב/זהב/לא משנה לי, מה שבא לך... הערות/הארות/שאלות/תלונות/הצעות: אני מקווה שעדיין יש מקום... ושכתבתי כמו שצריך! אם לא, אשמח שתשלחי לי ינשוף המסביר מה הבעיה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 18:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: זאבונת
שם מלא: לילה מון סומריילד גיל: 15 ושבועיים מין ומגדר: בת האבן: האבן הצהובה, משנה חומרי גלם, שולטת באבן מצוין ומשתמשת בה הרבה מראה: שיער שחור חלק מבריק עד למותניים, פוני שמטשטש את הפנים שלה, עיניים אפורות שכשהיא כועסת משתנות לזהובות, עור בהיר מאוד מה שמנוגד לשיער שלה, צלקת בצורת ירח בכף היד, תמיד לובשת בגדים שחורים או בגווני הסוואה, בחולצה שלה תמיד יש ברדס, לא שמה אף פעם חצאיות או שמלות, במבט ראשון אנשים נרתעים ממנה אופי: קרה, מרוחקת, שונאת חברה, חשדנית. ידועה בתור רוצחת מבוקשת, תמיד מחזיקה גרזנים מוסווים בתור גרזנים מזויפים (האבן....) לרוב מסתתרת תחת מסיכה של מישהי קשוחה בלי רגשות בכלל, מתחת למסיכה היא ילדה רגילה שמפחדת מעצמה, המסיכה שלה קשה מאוד להסרה, אף אחד לא מכיר אותה מתחת למסכה. רקע: ההורים שלה נרצחו בגית שלוש, האיש לקח אותה אליו, הוא גידל אותה כרוצחת, גנבת ושונאת בכמים. כשהיא הייתה בגיל שש האבן הופיעה אצלה והיא הסתירה אותה, היא ברחה בגיל שתיים עשרה ומאז היא גרה ברחוב, מסתתרת. נשק: יש לה שני גרזנים גדולים, חץ וקשת שמוסווים בתור כלי נשק צעצוע בעזרת הכוח של האבן צבע: צהוב, בגלל האבן הערות/הארות/שאלות/תלונות/הצעות: -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |