![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:46 PM
|
||||
![]() מוגל |
רואים ירידה באחוז הנדבקים. מקווה שהוא טוב. אני פחות בקיא ברמה המדינית. אני יכול לתת עדות ממה שקורה במחלקות. -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:49 PM
|
||||
![]() מוגל |
הנגיף עובד בטיפות. זה לא מה שנקרה בידוד אווירני (תקראי בויקיפדיה). במידה וההפגנה מתקיימת בחוץ, עם רווחים בין אדם לאדם והקפדה על מסיכות, אין סיבה שתהיה התפרצות של הנגיף. ובכל אופן, אם בשכונה שלך יקפידו על ההנחיות אני לא רואה סיבה שההפגנה תפיץ את הנגיף. זה לא שהוירוס ייכנס לך דרך החלון. -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:53 PM
|
||||
![]() מוגל |
אם אתה הולך ברחוב, עם מסיכה על הפנים, וחולף על פניך מישהו. הסיכוי שתידבק הוא אפסי. אם הוא השתעל בדיוק על הפרצוף שלך ואתה בדיוק הורדת את המסיכה ונשמת את השיעול שלו, אז אולי. -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:54 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ישי ותודה לך שהתחברת ופינית את זמנך בשבילנו (:
איך הקשר בין החולים לרופאים במחלקת הקורונה? -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
אני לכולם על השאלות?
-------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, ערב טוב.
לדעתך הסגר השני מועיל? הרי אנשים כבר מפקפקים בקורונה והכול... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:55 PM
|
||
![]() מוגל |
עניתי לכולם על השאלות?
-------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:56 PM
|
||||
![]() מוגל |
ברור שאי הקפדה על ההנחיות פוגעת ביעילות הסגר. -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעמוד 1 יש עוד שאלות שלא נענו -------------------- עומר
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש עוד כמה בעמוד הראשון לפי דעתי. וגם יש בעמוד הזה שאלות חדשות. תעבור על העמודים הקודמים לראות מה פיספסת. ותדע שאתה יכול לצטט עוד אנשים באותה הודעה כדי להקל לך על העבודה... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:58 PM
|
||||
![]() מוגל |
בשמחה! הקשר בין הרופאים למטופלים זהה לכל מחלקה. הקשר בין הצוות הסיעודי לחולים קרוב יותר מבמחלקות רגילות כי אנחנו מהווים גם משפחה עבורם. -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:58 PM
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ שאלתי אם יש, בהתאם לאחוזי ההידבקות, מספר גבוה של מאושפזים חרדים? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:59 PM
|
||
![]() מוגל |
היי ישי,
שאלתי קודם אבל אני אכתוב שוב--- האם זה נכון שאנשים בעלי סוג דם O נדבקים הרבה פחות? (משו כמו רק 20 % הדבקה) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 19:59 PM
|
||||
![]() מוגל |
זה נתון שמפרסם משרד הבריאות. לא ברור לי למה התכוונת. אם השאלה היא כמה קבלות אנחנו מקבלים ביום למחלקה אוכל לומר כך: מספר הקבלות שווה למספר השחרורים. במחלקות אצלנו מאושפזים בערך 80 מטופלים -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:02 PM
|
||||
![]() מוגל |
לא ראיתי מחקר אקדמי בנושא, אבל בדיוק אתמול כשעברתי על רשימת החולים שלנו בשביל בדיקות סוכר ראיתי לפחות עשרה בעלי סוג דם O. חלק O+ וחלק O-. אני לא חושב שיש איזשהו קשר בין הדברים. אבל תמיד טוב להתעדכן ואחפש מחקרים נוספים. אם אמצא משהו אעדכן בדף הפייסבוק שלי -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |