![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:03 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד שאלה: מאז הסגר הקודם חשבתי, אם אומרים שעליה או ירידה בכמות החיובים בפרק זמן מסויים נגרמת בגלל כמות הבדיקות המבוצעת באותו זמן
אחוז הבדיקות ואחוז החיוביים אמור להיות פרופורציונלי, לא? ואם כן, לדעתך יש להשוואה בין שני הנתונים האלה בצורה שאמרתי שימוש ככלי להחלטות שונות כמו סגר? כמובן, אני מודה לך שהקדשת מזמנך אלינו ![]() -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:04 PM
|
||
![]() מוגל |
תודה רבה!!
אדאג להתעדכן--- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:04 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני לא זוכר אם עניתי על השאלה האת כבר או לא. יש איזשהו צפי לחיסון אבל אין חיסון שעבר את הבקרות הנדרשות. ברוסיה משתמשים כבר במשהו אבל נראה לי שזה חרטא בפיתה. באמת ישנה ירידה של נוגדנים לאחר מספר חודשים, עדיין לא ברור בדיוק כמה ואיך. הרציונל הוא שמי שלא חווה את הוירוס בצורה קשה הגוף לא מספיק ליור לו/לא משקיע ביצירת נוגדנים. -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:06 PM
|
||||
![]() מוגל |
קצת משתנה בין אנשי הצוות. כשאני עובד עם טיפול נמרץ לרוב אין יותר מידי הומור. כנראה בגלל שהמטופלים מורדמים ומונשמים אז אין להם איך לצחוק :) כשאני עובד במחלקה עצמה, אני דואג לצחוק עם כולם. לפעמים אני מרגיש שזה לא מתאים, יש מטופלים שזה לא בא להם בטוב. עם הצוות אני כל הזמן צוחק, ההומור מחזיק אותנו אופטימיים. כמובן שתמיד יש זמנים רגישים יותר. בזמנים הרגישים יותר צוחקים יותר. סוג של מנגנון הגנה. הומור שחור זה משהו שקיים מאז ומתמיד בבית החולים -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:08 PM
|
||||
![]() מוגל |
כל הכבוד ששמת לב, באמת אלו שני נתונים שונים. משרד הבריאות מפרסם את הנתון האחוזני, שהוא באמת הנתון המעניין. אתרי חדשות שמחפשים רייטיניג מעדיפים לפרסם מספרים. הנתון המספרי נגזר מכמות הבדיקות. הנתון האחוזי לא. -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:08 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקפיצה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:09 PM
|
||
![]() מוגל |
מי שאל ועוד לא עניתי לו?
-------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:11 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^ | | שאלה שלי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:11 PM
|
||||||
כן, אך כאשר הנתונים האלו, כמות החיוביים והנדבקים, משתנים, לדוגמה עליית החיוביים, וההסבר שניתן לציבור הוא "נעשו יותר בדיקות" והנתונים לא פרופורציונליים, זה אומר שיש יותר חיובים אבל לא בגלל יותר בדיקות? ולא כל כך ענית לי על השאלה השנייה, האם זה הוא כלי לשיפוט וקבלת החלטות. שוב, תודה רבה לך! -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:12 PM
|
||||
![]() מוגל |
בהחלט. רוב המאושפזים אצלנו באים מהמגזר הערבי/חרדי. ישנם מיעוט מהמגזר הדתי/חילוני -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:15 PM
|
||||||||
![]() מוגל |
ההתייחסות צריכה להיות לשני הנתונים יחד. טכנית טוב לדעת כמה אנשים נדבקו. האחוז נותן אינדיקציה לאלו שלא נבדקו. קבלת החלטות ברמה המדינית נמצאת מחוץ לליגה שלי. כאשר רואים אחוז גבוה מאוד של חיוביים ביחס לאחוז הבדיקות(12% למשל) זה מדאיג ויכול להוות עילה לסגר. -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||||||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:16 PM
|
||||||||||
תודה רבה ![]() -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:21 PM
|
||||
![]() מוגל |
הלוז שלי: יציאה למשמרת לילה - 22:00 חזרה ממשמרת לילה - 08:50 שינה - 14:30 עבודה/עזרה בבית/לשלוח ספרים שהזמינו/לימודים/לאכול/לסדר את הגינה/מחקר קורונה/מוזיקה - עד20:00 שינה לפני משמרת לילה - 20:15 הסעה למשמרת לילה - 22:00 כמובן שכל זה במידה ולא התחרבש הלוז מאלף ואחת סיבות -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:22 PM
|
||||||
![]() מוגל |
יש כל מיני מחקרים בנושא. בגדול לא יודעים עדיין אבל רואים כל מיני השפעות נוירולוגיות, קרדיאליות ועוד. עד כמה זה יבוא לידי ביטוי? לא יודע באמת -------------------- ישי קופרמן, סטודנט לסיעוד שעובד במחלקת קורונה בבית־החולים שערי צדק בירושלים. אין בתשובות משום המלצה רפואית. בכל מקרה אישי רצוי להתייעץ עם רופא.
|||||
|
פורסם ב: Oct 8 2020, 20:23 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד שאלה: איזה עוד דרכים יש לך לשמור על האופטימיות חוץ מצחוק?
ושוב תודה רבה (: -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |