![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:20 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה לסופלה על הלוגו המושלם *הפעילות מנוסחת בלשון זכר אך פונה לכולם ![]() ![]() שלום לכם, משתמשים חביבים! מכירים את הארצות הרחוקות והמיוחדות שקיימות בפאנדומי פנטזיה? האלה של "בארץ רחוקה רחוקה, חיו להם מלך ומלכה"? לפעמים הממלכות האלה קצת משעממות… או שזו רק אני? סתם ממלכות רגילות, שמתרחש בהן סיפור מעניין. כדאי שתתחילי להנמיך ציפיות, חמודה. אוף, נו! בבקשה תקשיבו עד הסוף, פעם אחת! בקיצור, המדינות בסיפורים יכולות להיות ממש משעממות. יש גם כאלה ממש מעניינות, כמובן. אבל אם זה היה בידיים שלי הייתה לפחות מדינה אחת שהייתה בה חובה לשתול עץ ממתקים וכל אחד שירצה יוכל לקבל שרביט מפיות טובות שמסתובבות. את מוזמנת לכתוב ספר, או למצוא שטח פנוי שתוכלי להקים בו את המדינה הזאת שלך. אתם לא תמצאו פעילות מעניינת יותר משלי! לא יקרה. אז בקיצור, אני רק מבקשת שתעזרו לי בזה ואשחרר אתכם הביתה. הו, מודים לך מקרב ליבנו על נדיבותך! די כבר אתם. אז איזו ארץ אתם מתכננים בראש שלכם? באיזו ארץ תמיד חלמתם לגור? ואל תגידו לי שאף פעם לא היה לכם את החלום על הארץ שבה אסור לעשות שיעורי בית או לישון, כי זו טעות. ומה יהיה השם שלה בכלל? מדינה בלי שם זה כמו ישראל בלי פלאפל! זה כמובן צריך להיות לא סתם שם. ידעתם שהציעו שהשם של ישראל יהיה "צבר" או "יהודה"? אז מה בכלל צריך לעשות בפעילות שבגללה אנחנו רבים כאן אז קודם כול תצטרכו לספר לי מה יהיה שם המדינה. מקודם דיברתי על מדינה של עצי ממתקים ופיות טובות שמחלקות שרביטים? אז למדינה כזאת אקרא אולי "קסמתוקיה", כי זה קסם מתוק כזה, אם הבנתם. אבל כמובן תחשבו על משהו מעניין יותר מהרעיון הכושל שלי. אחרי זה תסבירו לי מה יהיה שונה ומיוחד בארץ הזאת, כמובן דברים מיוחדים מתחום המדפ, אפשר דברים כלליים כמו רובוטים, גמדים, מדענים מטורפים וכאלה, אבל אפשר גם דברים מפאנדומים ספציפיים. כל עוד הם מדפ, כמובן. תפתו אותי לעבור לארץ שלכם! כי אחרת אני אעדיף להישאר בארץ הזאת, מקסים שאת מבזבזת את זמנך על פעילויות שאין לנו טיפת כוח אליהן, אבל למה שנעשה את זה בלי תגמול? כמובן! זה! ידעתי ששכחתי משהו. על השתתפות תקבלו 150 חרמשים שהגיעו ממדינה רחוקה ביותר! אתם עוד פה? רוצו להשתתף! בלי תלונות! יש לכם רק שבוע!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:52 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נראה לי שאת כבר יודעת.. ואם לא, זה כתוב בחתימה.
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: "ארץ הסודות והמסתורין", מכיוון שיש מעברים סודיים ופתחים נסתרים לכל מיני מקומות, יפורט בהמשך: איך הדגל שלה היה מעוצב: הוא יהיה כחול וירוק. כחול כאילו שמיים וירוק המרחבים הירוקים של השדות והדשא וזה, לא יהיו מליון בניינים, יהיה הרבה טבע. מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: יהיו בתים \ בתי ספר \ אגמים ונהרות - שיהיה מתחתן\מצדדן\מעליהן מעברים סודיים. זה יהיה יחסית נדיר למצוא כאלה מעברים אבל זאת ארץ לאנשים הרפתקניים כמוני, ולאנשים גאונים שידעים לעשות 1+1, כי זה יהיה מאוד קשה למצוא מעברים סודיים ופתחים נסתרים. מי יהיה ראש הממשלה שלה: שרלוק הולמס, כי מן הסתם זאת ארץ התעלומות והבלשים וכאלה, טוב נראה לי הבנת. הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 14:23 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליאור, Clowning Me
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: קרמיט + כי זה אני. כאילו, חייבת שתהיה מדינה על שמי! ועל שם קרמיט, כמובן. חוץ מזה, זה שם קצר וקליט, נעים לאוזן וכל הדברים האלה. איך הדגל שלה היה מעוצב: רקע הדגל יהיה ירוק בהיר, ועליו יהיה מוטבע הראש של קרמיט. מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: קודם כל, השמיים. בבוקר השמיים יהיו ירוקים בהירים, בצהריים יהפכו לירוקים כהים ובערב-לילה יהיו סגולים. בארץ ישנן שליחות-מלאכיות שמעבירות כל דבר מכל אזרח שרק ירצה ברחבי הארץ - מכתבים, מתנות, קופסאות וכדומה. המלאכיות האלו נקראות סיגדלידות, והן גם אחראיות על הסדר והאיזון בעולם - האגדה מספרת כי המלאכיות הן בנותיה של המכשפה הבן המרושעת (מנהיגת מדינת אלעידו השכנה והעוינת), אך טענה זו לא הוכחה מעולם. בנוסף, האוכל המסורתי שמגישים בכל סעודה ובכל חג הוא גלידת קקי. גלידת הקקי עשויה מקקי מסוכר וטעים, ולרוב בצבע חום (אם כי יש כאלה שאוכלים אותה בירוק ובסגול). עכשיו מספיק לחפור, חשפתי יותר מדי סודות. מי יהיה ראש הממשלה שלה: אני, כמובן. הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: פעילות מקסימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 14:46 PM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רוונה, Brilliant Blunders
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: "כפר בנות" + כי זה בית הספר הפסיכי אליו קורי וכל האפלות (והאפל שלא באמת אפל! אסור לשכוח את מיסטר בלונדוש). זה חיוני להמשך, אז פשוט תמשיכו לקרוא. :> איך הדגל שלה היה מעוצב: הדגל שלה יהיה בצורת משולש כי זו הצורה המועדפת על האפלות. הוא יהיה שחור, כמובן, ובכתב מראה יהיה כתוב עליו "עלו והצליחו ושאו ברכה". מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: טוב, אז, הארץ הזאת פשוט מוקדשת לכל האפלות. קצת מזכיר את הארץ הקריפית של כל האפלות בספר המקורי. בכל מקרה, בכל מקום, הכיתוב על השלטים יהיה בכתב מראה. כמעט כל דבר שם יהיה בצורת משולש - החל מהשטיחים וכלה בבתים. הבוקר לעולם לא מגיע, והחורף זו העונה הקבועה. כל מקורות המים קפואים לגמרי/קרים מאוד. מי יהיה ראש הממשלה שלה: מיסטר בלונדוש. סתם, לא, הוא אפילו לא אפל. איזה סוטה, אלוהים ישמור. בכל מקרה, הגננת דייזי! הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: סיגלית דיל מכשפופה. 3> הו, אגב, יופי של שיפור. ^^ -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 15:19 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:עדי, הכינוי בצד
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: שורה לפחות ארץ המושלמות כי זה יהיה מקום שמושלם ומעוצב בדיוק לפי רצונו של כל אדם. איך הדגל שלה היה מעוצב:כל אדם יראה את הדגל בדרך שהוא אוהב מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: שתיים וחצי שורות לפחות שכל אדם יראה את הארץ כמו שהוא רואה את הארץ האידילית בשבילו לדוגמא, בשבילי זה יהיה ארץ עם שוויון וספרים יהיו בחינם, לכל אדם יהיה סוס מחמד.כל אדם יגור בצורה המושלמת לדעתו, וזה גם ישתנה אם הרצונות של האדם ישתנו. מי יהיה ראש הממשלה שלה:לא יהיה הערות\טענות\מענות\מכונת הברג:בלבלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 19:45 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
שם, את יודעת. כינוי, תסתכלי. שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: שורה לפחות לעמרנן. מסתתר שם ליאור, השם האמיתי שלי. מסתתר שם עומר, השם השני שלי. ומסתתרת שם נני, הכלבה הכי חמודה ויפה בכל העולם. איך הדגל שלה היה מעוצב: מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: שתיים וחצי שורות לפחות אז אז אפשר לבקש מהאוויר דברים ואז הם יתגשמו וכמובן שלא הכל בחינם. מה שעולה כסף מופיע מגזין עם כל האופציות למה שביקשת ואז משלמים ונהנים עם הדבר החדש, אוכל לא עולה כסף, אנשים לא זורקים חתולים לרחוב, כל אחד יכול לחיות עם איזו שהיא חיית מחמד שהוא רוצה באותו מראה שהוא רוצה מי יהיה ראש הממשלה שלה: ניקו די אנג'לו הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: היית חייבת להוסיף את הוחצי? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2020, 09:02 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעה, מאל מאי האבודים
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: "קוואייטופיה", שילוב של שקט באנגלית ואוטופיה, שמשמעות המילה היא מקום שבו הכל טוב ואין שום רע. איך הדגל שלה היה מעוצב: על הדגל יהיה ציור של משבי רוח בצבע תכלת בהיר שנמשכים לכיוון מטה, והרקע יהיה בצבע כחול עמוק, כמעט שחור. מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: כולם בארץ ההיא יוכלו להירגע, ספרים יהיו בכל מקום, ולא יהיה שם רעש בכלל, חוץ ממנגינה שקטה. אף אחד לא יוכל לצעוק או להפריע, כולם יהיו שלווים ורגועים. זה יהיה בית המקלט של כל אחד שיש לו אחים קטנים או הורים מחרפנים. או כל דבר כזה. בקיצור, זו תהיה הארץ המושלמת לנוח בה. מי יהיה ראש הממשלה שלה: ויל סולאס (מפרסי ג'קסון וכל סדרות ההמשך) הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: עוד לא הבנתי מה הקטע של הברגים -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2020, 18:53 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שירוש.
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: מדינדם + כי זה כזה, מדינה ובן אדם (ולא אדם ומדינה, אדמדינה!). אדמדינה נשמע רע מדי, ומדינדם נשמע מקסים. אה, ומדינדם זה שילוב של מדינה ובן אדם. שזה דבר מקסים. איך הדגל שלה היה מעוצב: רקע הדגל יהיה בצבע לבן, ויהיה מעגל בצבע לבן בדיוק במרכז הדגל, כך שיש קו מתאר לבן שמפריד בין העיגול הפנימי לשאר הדגל. מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: קודם כל, כל פלא עולם שקיים, משהו מאוד מוכר - יהיה שם. לדוגמה, מגדל אייפל, מגדל פיזה, ים המלח, פסל החירות... כל אלה יהיו במדינדם שלנו, המדינה המדהימה שלנו. בייסיקלי, כל האנשים ששם יהיו מדינות שיהפכו לאנשים. מדינות העולם. המראה שלהם תואם את המדינה שלהם, וכך גם האופי שלהם. מי יהיה ראש הממשלה שלה: כמובן, ראש ממשלת מדינדם יהיה אמרידם - אמריקה בבן אדם. הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: #שירהמשתמשתבפעילותשלהלמשימה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2020, 08:39 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בחתימה+בצד
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: לאומוניה, ליאו נקלע לדחף נרקיסיסטי במיוחד.והיה לו משעמם. איך הדגל שלה היה מעוצב: צבעי כתום ואינדיגו. מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: קודם כל,זו ארץ שיש בה רק חצויים.כל החצויים שם הם גם ברגים, אין מסמרים.יש שם גברג. שולטת בה דיקטטורה.יש שם טלפונים,מפלצות לא יכולות להיכנס לארץ. מי יהיה ראש הממשלה שלה: ליאו ואלדס.הוא השתגע והפך לדיקטטור איום. הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: שכחתי לציין שזו ארץ ללא מסמרים? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 13:41 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם+כינוי: אבישג, פרופסור וגשל שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: שורה לפחות בורדויה כי זה הצבע הכי יפה שיש(רצינית אתכם) וזה רמזלמה שהארץ תומנת בתוכה( והיא תומנת הרבה) איך הדגל שלה היה מעוצב: רקע לבן ועליו סמל השלום בצבע בורדו מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: שתיים וחצי שורות לפחות השמים בצבע בורדו בשקיעה ובזריחה בארץ יש המון חופים ויש סלי פיקניק על חוף הים בשביל מי שרוצה חוץ מזה הארץ כולה תהיה מרושתת במעליות תת קרקעיות וניתן לעבור ממקוםלמקום בלחיצתכפתור בארץ יהיה גם המווווון אטרקציות כצו לונה פארקים קאייאקים אבל מה שמיוחד בהם זה שהכל זז בעזרת קסם. מדי יום השמים נצבעים בצבע אחר בבקרים ובערב הם חוזרים להיות בורדו מי יהיה ראש הממשלה שלה:מי שיבחר בבחירות הדמוקרטיות הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: מתי זה ננעל? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2020, 09:38 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נגה, בצד
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: אגדתופיה (כן, אולי אני קצת מעתיקנית), כי בארץ הזאת כל האגדות וכל הסיפורים מתגשמים. איך הדגל שלה היה מעוצב: בדגל חמישה פסים; פס אדום, פס שחור, פס תכלת, פס לבן ופס ורוד. הפס האדום זה לנבלות, הפס השחור לנבלים, הפס הורוד לגיבורות, הפס הורוד לגיבורים, והפס הלבן לאלה שלא משתייכים לאף קבוצה. במרכז מצוייר ספר פתוח. מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: אוקי, אז ככה. יש חמישה חבלים לארץ. החבל לגיבורים שעדיין אין להם סיפור, לנבלים שאין להם סיפור, לגיבורים שיש סיפור ולנבלים שאין וגם לדמויות משניות. אחרי סיפור האגדה הנבל והגיבור חיים ביחד בשלווה. בארץ הזאת כל דבר שמישהו כותב קורה, וישנן ארצות רבות שכל אחת היא סיפור אחר. מי יהיה ראש הממשלה שלה: האחים גרים והנס כריסטיאן יחלקו את המשרה. הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 17:47 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:רינג, רינג
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא:גינקלרינגלר, כל ארץמוצלחת היא ארוכה וקשה לאיית אותה, אחרת מה טוב בארץ הזאת? וגם, כמובן, היא קשורה לפעמון. איך הדגל שלה היה מעוצב: מלבן כחול עמוק, כשבמרכזו מצויר פרח ורוד יפה ובתחתיתו מחוברים אליו ענבלים קטנים זהובים. מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: זו תהיה ארץ הפעמונים, יהיהו ימים לאומיים לפעמונים, לכל אדם יהיה חייב להיות פעמון בבית ועליו (זה יהיה להם כיף כי הם סוגדי פעמונים אז הכל טוב), יהיו מאכלים ורחובות על שם הפעמון, למשל קציצות ענבל, או רחוב הצלצולים, ככה כולם יהנו מארץ הפעמונים. מי יהיה ראש הממשלה שלה:אדון פעמוני כמובן, איך לא? (מי שנבחר משנה את שם משפחתו למשך תקופת הכהונה). [COLOR=CornflowerBlue]הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: פעמונים זה החיים. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 20:45 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
COLOR=LightBlue]שם+כינוי:[/COLOR] יעל, הרמיוני445
שם הארץ החדשה שהמצאתם ולמה דווקא הוא: וינטריה, כי וינטר זה חורף באנגלית, המשיכו לקרוא ותבינו. איך הדגל שלה היה מעוצב: פסים לבן תכלת עם איש שלג באמצע. מה יהיה מיוחד בארץ שהמצאתם: ירד בה כל הזמן שלג. הבתים יהיו עשויים מקרח, ולספרים ושירים יקראו 'הנה בא החורף' במקום 'הנה בא הקיץ', ו'חורף אחד ביחד' במקום קיץ אחד ביחד. צעיפים, מעילים וגרביים יהיו מותגים, ובראש הרשימה יהיה וואנזי, פיג'מת החורף המסורתית. מי יהיה ראש הממשלה שלה: איש שלג ושמו אולף. (ייתכן שהוא מוכר לכם מסרט די ידוע) [COLOR=CornflowerBlue]הערות\טענות\מענות\מכונת הברג: ⛄❄️🌪️ -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:21 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |