![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2020, 17:39 PM
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "הארי פוטר! אני חדש בהוגוורטס ואני גם בגריפינדור!" שלום לכם, משתמשים ומשתמשות יקרים ויקרות, אני נרגש לפתוח בפניכם את יומני! אני קולין קריווי, אני בשנה ראשונה בהוגוורטס ומעריץ של הארי פוטר האדיר, ואני גם בגריפינדור! אני יודע ששמעתם עליי, ובגלל זה אני רוצה את עזרתכם. לג'יני וויזלי, מהכיתה שלי, יש יומן, ואני רוצה גם! הבעיה שלי היא שאין לי כוח, רצון וכישרון לכתוב יומן! אז אני מבקש ממכם לעזור לי קצת בעניין הזה. תוכלו לכתוב לי יומן? אני מבקש ממכם לכתוב את היומן ככה:
שימו לב, היומן מתחיל ב9\1, בפעם הראשונה שראיתי את הארי המהולל! אתם כמובן יכולים לכתוב על תאריכים מאוחרים יותר! בהצלחה, ותודה לכם! אה... שכחתי להביא לכם טופס. אין טופס, פשוט תזכרו לכתוב מעל חמש שורות, והתגמול המכובד של 170 חרמשים בדרך אליכם! אני מבקש ממכם לסיים לפני ה10\19. -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2020, 18:35 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14 באוקטובר
יומני היקר! לא תאמין את מי פשתי היום במסדרון אתה רוצה שאגיד לך? את הארי פוטר! למרות שהוא שנה מעלי אני מתרגש מהעובדה שאנחנו באותו הבית היום היה לנו שיעור שינוי צורה אבל היה לי קצת קשה להתרכז. וזה עוד לא הכל הפרופסור מקגונגל קרא לי לשיחה כי בזמן האחרון אני פחות משתתף אבל כשהיא דברה הייתי עסוק בלהסתכל על מגרש הקווידיץ מדמיין איך גריפינדור תנצח באליפות בזכות הארי. אחרי שהבטחתי לה חזרתי לחדר המועדון לעשות שיעורים ומיד לאחר מכן רצתי למגרש הקווידיץ לראות אימון של הנבחת האמת זה היה יום טוב! מקווה שגם מחר יהיה ככה. לילה טוב! קולין קריווי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 08:15 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
15 באוקטובר
יומני היקר לדעתך יש מועדון מעריצי הארי פוטר? כי אם כן אני רוצה להצטרף אליו! לפני שנולדתי ועוד פעם בזמן שחייתי חיים פשוטים בלי קסם, הארי פוטר הציל את העולם מהקוסם הרשע פעמיים! כמובן, אני לא כותב את השם של הקוסם הרשע כי אסור להגיד וגם לכתוב אותו. חוץ מזה היום צילמתי הרבה תמונות נהדרות. הן לא זזות כמו תמונות מעולם הקסם אבל בהחלט יהיה נחמד להסתכל עליהן. צילמתי ינשופים, תלמידים, את הנוף מהחלון בחדר שלי במגדל גריפינדור... אני מתגעגע לאח הקטן שלי, דניס. אני יודע שהוא קטן מדי בשביל להיות בהוגוורטס עכשיו אבל אני בכל זאת רוצה שהוא יהיה פה. או שיהיו יותר הזדמנויות לבקר בבית! טוב, אני צריך להפסיק לכתוב עוד מעט. אני אשאל תלמידים על מועדון מעריצים להארי אחר כך. שלך, קולין קריווי. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 08:53 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 באוקטובר
יומני היקר, מסתבר שעדיין לא קיים מועדות מעריצים להארי פוטר אז החלטתי שאפתח אחד! יהיו לנו פוסטרים של הארי פוטר, סוכריות הארי פוטר, בובות הארי פוטר ועוד המון דברים! היום, ראיתי את הארי קצת מבוהל ממשהו. הוא אמר לשני החברים שלו, רון והרמיוני, משהו על קולות? הוא כנראה מדמיין. כל הלחץ הזה של הלימודים כנראה משפיע עליו. אני צריך לעשות בשבילו מסיבה! קולין קריווי -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 10:17 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועם, שים לב שהקטע של היומן צריך להיות 5 שורות מלאות לפחות.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2020, 11:18 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17 באוקטובר
יומני היקר! לא תאמין מה קרה לי היום! יקשתי מהארי שאני אצלם אותו והוא יחתום לי, ואז בא לוקהרט- וצילמתי את שניהם! וואו, הדבר היכ מדהים שקרה לי בחיים! אני חושב שלוקהרט עצמו מעריץ את הארי פוטר. הוא כל הזמן מהלל את עצמו אומר שהארי פוטר קטן, אבל אני לא קונה את זה. חבל שהוא לא מודה בזה, ההינו יכולים לפתוח מועדון מעריצי הארי פוטר. בנתיים אספתי כמה אנשים למועדון אני אבקש מהארי להצתרף, מעניין אם הוא ישכים! שוב אני אחזור- צילמתי את ארי! והתמונה זזה! זה כזה מגניב! קולין קרווי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2020, 17:00 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 באוקטובר
יומני היקר היי! אני היום הלכתי לשיעור שיקויים ופרופסור סנייפ היה לא מאוד נחמד אליי כמו תמיד! אבל אני יודע שאם הארי פוטר הנחמד והחברי גם סובל ממנו אז אני יודע שאני גם יכול! אני חבר שלו ואני לא רוצה שהוא יחשוב שאני סתם אפס שלא מסוגל להתמודד אפילו עם פרופסור שצוחק עליי כל הזמן! וחוץ מזה, אני גריפינדורי! וגם שלחתי מכתב לאמא ולאבא. שניהם ממש מבולבלים מכל הקטע של הקוסמים, אבל גם אני, אז זה ממש בסדר! אני אוהב להיות בהוגוורטס. נחמד כאן ויש שיעורים מעניינים ויש את הארי פוטר. אבל אני ממש מתגעגע להורים ולדניס. אני יודע שאפגש איתם בחופשות, אבל... אתה מבין. או שלא. מעולם לא היו לך הורים. אבל אם כן אני ממש מצטער! קולין קריווי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 11:17 AM
|
||
![]() מוגל |
17 באוקטובר
יומני היקר, היום היה לי יום מבאס. מאיזושהי סיבה הארי פוטר פשוט מתעלם ממני! אני ממש נחמד אליו ומצלם אותו, והוא מתעצבן מזה! אם אני הייתי מפורסם כמוהו, ברור שהייתי שמח שכולם יתלהבו ממני ויצלמו אותי! הוא פשוט לא מעריך את זה. הוא מפורסם, מצטיין וחכם, ואני סתם תלמיד שנה ראשונה שגרוע בקסמים. טוב, נדבר מחר יומן. לילה טוב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 14:23 PM
|
||
![]() מוגל |
17 באוקטובר
יומני היקר, היום ביקשתי מהארי פוטר תמונה וחתימה ואז בא גם פרופסור לוקהרט והצטלם איתו וגם חתם על התמונה, וגם אחרי זה הארי פוטר הרשה לי לבוא איתו לאימון קווידיץ והסביר לי את כל החוקים ואז גם הרשה לי לצלם אותו ואת השחקנים האחרים תוך כדי משחק ואז סליתרין באה והמחפש הטיל קללה על רון וויזלי והוא הקיא חשופיות! לילה טוב. -------------------- רייבנקלו! כי לונה לאבגוד איתנו!
רייבנקלו! כי פיליוס פליטיק שלנו! רייבנקלו! כי אנחנו הכי חכמים! רייבנקלו! תמיד אוהבים נשרים! רייבנקלו! אנחנו תמיד מנצחים! רייבנקלו! את צ'ו צאנג אוהבים! רייבנקלו! רייבנקלו! הבית הכי טוב שיש! רייבנקלו! רייבנקלו! אין לי אין לי המשך! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 00:25 AM
|
||
![]() מוגל |
18/10/20
יומני היקר! היום באתי להוגוורסט בפעם הראשונה, ובהתחלה לא הכרתי אף אחד והייתי בתוך האולם הגדול והמרהיב וחיכיתי שיקראו לי בשם ואז קראו לי בשם ואז הכריזו שאני משובץ לבית הפלפאף, אני מחכה בשמחה למערכת השיעורים השבועית וכדי ללמוד על קסמים וכשפים ואשמח גם להרחיב את הלימודים לתולדות הכשפים וללמוד על יצורי הפלא. קולין קריווי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:45 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
18 אוקטובר
יומני היקר! היום, ראיתי משהו שלא ראיתי אף פעם קודם! החבר הכי טוב של הארי פוטר שאני כל כך מעריץ, רון ויזלי או משהו כזה, פלט, הקיא או מה שלא תקרא לזה, חזלונות!! זה יה כל כך מגעיל אבל גם מאוד מגניב כי אף פעם לא ראיתי אדם שפולט חשופיות (חלזונות בלי קונכיות). ממש ממש חבל! הארי אמר שהוא לא יכול לתקן את זה והוא לא הסכים שאני אצלם אותו... למה הוא אף פעם לא מרשה לי לצלם אותו ברגעים מיוחדים?! הוא לא רוצה לזכור אותם?! אני ממש לא מבין אותו... האמת, לא נראה לי שהחבר שלו היה נהנה שאצלם אותו... אולי בגלל זה הארי לא הסכים?! אם כן, אני מעריץ עוד יותר גדול שלו! חבר כל כך נאמן ורגיש!! ממש הייתי רוצה שהוא יהיה חבר שלי... אבל זה לא אפשרי... אולי יום אחד גם אני אמצא חברים טובים (כמעט) כמוהו... להתראות בינתים קולין קריווי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 09:48 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
19 באוקטובר
יומני היקר היום היה לנו כמה שיעורים! אני עדיין מתרגש מהעובדה שאני בבית ספר לקוסמים היוםשלחתי לדניס מכתב עם תמונה של הארי פוטר סיפרתי לו שהוא הממפורסם בבית הספר ויותר טוב אפילו מפרופסור לוקהארט. היום היה לנו שיעור לחשיםוזה למה שאני כותב מתחת לשמיכה למרות שעכשיו זה צהריים כי למדנו על הלחש לומוס. בכללי זה כמו פנס אחרי שיעור לחשים היו עוד כמה שיעורים כולם מעניינים אבל לא למדנו בהם משהו חדש רק חזרו עלמה שלמדנו בשיעור הקודם... חייב לזוז אחזור בערב הארי פוטר עכשיו הולך לאנשהו אי חייב לראות איפה זה אולי הוא יגיד לי. האמת לפעמים הוא מתעלם ממני וזה די מתסכל אבל כנראה יש לו הרבה שיעורים. חזרתי תגיד אתה חושב שהארי פוטר (המפורסם) ירצה להיות חבר שלי? אני קטן מנו רק בשנה. אוף חבל שבהוגוורטס אי אפשר לקפוץ כיתה לילה טוב קולין קריווי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 08:51 AM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות, ננעל!
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |