![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:04 AM
|
||||||||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח נכון במשמו הזה עם הצ'אט העיקר שאת אוהבת((: ....לפחות עכשיו אני מכירה מישהו שגם אוהב ערבית וגם לומד את זה עוד רגע מה זה רפרנס הלכתי לחפש באינטרנט ולא הבנתי חחחחחחחח -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:04 AM
|
||||||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אצלנו זה לא כזה מוגזם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:05 AM
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלנו מבקשים אבל כאילו אם אני לא רוצה לפתוח אני לא אפתח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:06 AM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא: למה את נשארת בשיחת זום הזאת
אני: ....כי אני צריכה אמא: בואי לראות טלוויזיה עזבי את זה לא עובד ככה. -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:06 AM
|
||||||||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מבין שצחקתי והייתי על השתק והעיפו אותי משיעור? וישר אחריי ילד שסגר לשנייה את המצלמה גם הועף מהשיעור? מורה משוגעת -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:07 AM
|
||||||||||||||
אני בדיוק בשיחה נזיפה שלא פותחים מצלמות אוי היא בדיוק אומרת שהיא שונאת שמפהקים לה בזום שיט -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:08 AM
|
||||||||||||||||
בגלל הכיתה שלי הוציאו חוק שאם למישהו אין מצלמה במחשב, ובסופו של דבר זה הגיוני, שיתחברו מהטלפון עם מצלמה כשחצי כיתה בלי מצלמה בשיעור היסטוריה עם המורה שהוציאה אותי כי צחקתי והייתי על השתק והוציאה ילד שסגר לשנייה מצלמה והיא גם הרכזת שכבת ט': -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:09 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע זו שירה? לול
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:10 AM
|
||||
לוללל -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:10 AM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי את זה בגלל המדף שלך -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:11 AM
|
||
חחחחחחח גדול
מגזימים קצת המורה: ולהתלבש הולם! לא בלי חולצה, לא במיטה, לא עם חולצות חשופות, לא עם גופיות... -במקביל המורה שולחת לי הודעה להחליף חולצה- מה????? זאת חולצה וי מסכנה מה חשוף -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
יאיייי -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
יואו הזוי מה ענית לה? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:12 AM
|
||||
רק קצת? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 09:13 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |