![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:07 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי הרבה ג'יבריש בשעה האחרונה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:07 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר לא דבילית מצהילה? ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:08 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך מבולבלת וזו הייתה ההרצאה הראשונה של הקורס
הלפ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:14 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיעורי בית שלי הם למצוא כמה שיותר שימושים לקשית.
נפלא. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:14 PM
|
||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את דבילית מצהילה שעלתה דרגה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:16 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיאוווווווו
כמובן הרסתי את המחשב יצאתי מהמשתמש וכשאני נכנסת חזרה המסך מרוח על גודל ענק ואני לא מצליחה להחזיר למצב הקודם :( אוף נו מה שמישהו יעזור לי להבין מה עשיתי כאן -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:24 PM
|
||||||||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז..? רציתי לצטט אותו וזו תגובה שכתבתי "אני כאן" -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:25 PM
|
||
שלוש שעות ועשרים דקות של פיזיקה
אני עייפה אני אתחרפן בקרוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:26 PM
|
||
עוד מעט תעבורה
איכס גדי בהצלחה שירה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:32 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גדי
המפף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:33 PM
|
||
המורה שלי לתעבורה, לימד אותי שנה שעברה היסטוריה
מורה מעצבן -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:34 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פונקציות קוויות. למה.
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:35 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכרה
טוב אני לא אדבר כאן על גדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 12:36 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדפים בדפדפן או גם המסך שיש בהתחלה והכל? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |