![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 16:55 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי חמודים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 16:56 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה מור לאן הוא נעלם היום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 16:56 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל תעלה אותיייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 16:57 PM
|
||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:04 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמנם לא מור אבל אני רק רוצה לומר שהשיר בחתימה שלך הוא הביצוע הכי טוב ששמעתי לשיר הזה. גם מוזיקלית, גם כי ג'יין בורדו מהממים (במחילה מהזמרת השנייה, אני פשוט לא מכיר אותה) וגם זה הביצוע הראשון של השיר הזה שאשכרה מצליח להעביר את המסר שלו כמו שצריך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:05 PM
|
||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בפורום גריפינדור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:07 PM
|
||||||||||
זה די מעצבן ![]() ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:08 PM
|
||
הארטיק הזה בטעם בזוקה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:08 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כן זה ביצוע נהדר הם הפכו את השיר למודרני כי המקורי קצת עתיק וגרמו לו להיות רלוונטי לעכשיו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:09 PM
|
||||
מדהיל -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:10 PM
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר הזה אף פעם לא היה עתיק בעיניי כי כל הזמן יוצאים עוד קאברים שלו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה להוזלי הגדול, מכיוון שהוא לא עונה לי לינשוף, אף שהוריתי לו לנקר אותו עד שיענה:
אתה במקרה עכשיו בכיתה י'? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
לא מגעיל טעים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:11 PM
|
||||||||
אותו דבר -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:12 PM
|
||||||||||
וואלה, לא ממש יצא לי לשמוע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |