![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:18 PM
|
||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט תחפשי "ואלס להגנת הצומח", תמצאי מלא. זה גם שיר שתמיד שרים בתוכניות ריאליטי כמו דה וויס והכוכב הבא למיניהן, ומשום מה גם בטקסים של טו בשבט. בטח מי שחשב על זה היה כזה "היי, יש פה שיר עם צמחים, בואו נשיר אותו בטו בשבט." -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:19 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חמש שנים במקהלה של בית ספר ולא יצא לי לשיר את השיר הזה, קטע ואני חושבת שיצא לי לשמוע אותו בבית ספר למוזיקה פעם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:20 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:23 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החלק הכי טוב של היום היה כשהמרצה לביולוגיה התנתקה מהזום כי לא היה לה אינטרנט
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:26 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהלן
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:27 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:29 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:29 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לך
אע אני צריכה חיבוק ואקלים חם יותר -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:31 PM
|
||||
חיבוק! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:31 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיבוקקק3> וסוודר:) -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:34 PM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע?
3> *חיבוק* *עוד חיבוק* -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:38 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההי
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:45 PM
|
||
יואו יואו קיבלתי ארבעה חיבוקים מאנשים פה כיף
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:45 PM
|
||
איך אני אמורה לזכור את כל זה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 17:46 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי עכשיו הארטיק הזה בטעם ורוד
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |