![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:33 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוהבי ברוקלין 99, איפה אתם?
קיצר קבלו: https://scontent.ftlv5-1.fna.fbcdn.net/v/t1...c1b&oe=5FAE5144 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:37 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאירררררררררר
מה דעתכם להכניס לפה חזרה את המונה? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:40 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:41 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכם
-------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:42 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די כבר
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:43 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:43 PM
|
||
שלום לכם
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:45 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר רק נכנס להגיד שלום.
לא צריך ישר לקפוץ עליו עם תלונות ובקשות. עריכה: נו מאיר מתי אתה עונה לי על הפעילות? הודעה זו נערכה ע"י Cookie Monster ב Oct 15 2020, 19:46 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:46 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון
תפנו את הכל לאיתמר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי בואי בואי בואי מה איתי, מה שלומי או שזה רק אני אני אני אני? תרגיעי את הדרמה חרמשים אצל משתמשים זה כמו בצלצלים בהודעות של איתמר – אתה תמיד יכול למצוא שם כמה. להכניס את המונה זה מלא טפסים מיילים, חפירות, עכשיו נגמרו החגים! ואני באמצע שירות צבאי(ם) זה ידעת? זה אכפת לך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן תחלקו את החפירות בין ההנהלותים אל תפנו הכול להנהלותי אחד מסכן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:47 PM
|
||||||
ניסיתי לא ענית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:48 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתכלו עכשיו אין לי בכלל חרמשימ
קטע וגם לאיתמר אין בצלצלים קטע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:49 PM
|
||||||||
תאמיני לי ממאיר יותר קשה להוציא תשובה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 19:49 PM
|
||||||||||
אבל בכל מקרה אתה מוזמן להוסיף לי סיכות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |