![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:15 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם התמונה הזו לא מושלמת אבל התמונה היחידה שאני אוהבת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:17 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה להודיע לה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:18 PM
|
||||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא ממש יפה מה את רוצה אמג אני מסתכלת סנאפצאט ומוצאת סרטונים מכל מיני שיעורים שאני רבה עם המורה לאנגלית או שאני כזה קוראת למורה למדעים מאה פעם והוא לא שם עלי אופסס -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:20 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רואים כזה שמש מהחלון בפסים ואני לא מתה על האף שלי מקסים. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:23 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הם יפים בתמונה
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:24 PM
|
||||
דפנה קראה לי זברה. אני חושבת לא זוכרת אבל היא העירה על זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:25 PM
|
||||||
חחחחחח דפנה מיוחדת אז את זברת שמש מספיק טוב והנזם המושלם שלך): -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:26 PM
|
||||||||
כןן הוא חמוד אבל ספטום לא יתאים לי הא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:26 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו, מותר להתחזות לפורום?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:27 PM
|
||||||||||
שמץ לי ספטום לא מתאים בכלל אני רוצה או נזם כפול, או נקודה לא חישוק אחד -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:27 PM
|
||||||||||||
חישוק אחד עדיף על נקודה אם את שואלת אותי אבל כן באלי נזם כפול רצח אני מכירה מישהי שיש לה וכל פעם שאני רואה אותה באינסטגרם אני מתה כי זה כזה יפה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:29 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות אני משועשע מהסמלש שלי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:30 PM
|
||||||||||||||
אמרתי לאמא כבר שאני רוצה נזם כפול אני פשוט צריכה להמשיך לשכנע את אבא זה קשה, אבל נצליח אני עובדת על לשכנע אותו שאם בשנה הבאה אהיה בחמש יחל במתמטיקה ואנגלית שיסכים לי. כאילו אני במלא מכוונת לשם -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:31 PM
|
||||||||||||||||
ההורים שלי לא מרשים אבל בשביל מה אני 16 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:31 PM
|
||
המ אני מעדיפה לא לשגע את אבא
גם קעקוע אעשה רק ב18 אלא אם הוא יסכים ב17 אבל זה יגיע זה בטוח -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |