![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:13 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד המשחק הזה נראה לי מגניב
ידיד שלי מהשכבה נתן לי לשחק קצת אבל זה מלחיץ כי הוא אמר כל הזמן לא לעשות שום דבר חוץ מללכת כדי לא להרוס דברים -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:14 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אי אפשר להרוס דברים במיינקראפט... מביאים לך עולם חדש וריק ואת יכולה לעשות איתו מה שבא לך, בין אם זה לבנות בסיס מטורף ובין אם זה להרום את הכל עם מלא TNT בחירה שלך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:15 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מה לקרוא
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:18 AM
|
||||||
זה נשמע מגניב בקטע אחר זה באמת כיף? כאילו, מה את עושה נגיד במשחק? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:19 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לבשתי את החולצה הפוך
הורדתי ולבשתי שוב, הפוך ואז שוב הפוך אני כנראה ממש צריכה לישון. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:25 AM
|
||
וואי וואי
אני נרדמת מה עושים -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:29 AM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהתחלה חוצבים עצים מכינים כלים יוצאים למיינינג (חפירות באבן) כדי למצוא איירון (מתכת שאתה יכול להכין ממנה כלים יותר טובים וכאלה) אחרי זה אני מנסה למצוא רדסטון (חשמל במיינקראפט, אפשר לעשות ממנו כל מיני מכונות מגניבות וכאלה) וכמובן דיימונד (דבר נדיר, כלים יותר טובים וכאלו) חוזרת לאדמה, בונה בסיס (בית) ומתחילה לצאת למסע לנסות למצוא ווילגים (כפרים שבהם אפשר למצוא תיבות עם דברים שונים ואנשים שאפשר להחליף איתם דברים) ועוד דברים הייתי גם מנסה ללכת וליצור שער לגיהנום, להיכנס אליו ואחרי 4 שניות לחזור לעולם הרגיל כי הגיהנום מפחידדדדד. מכינה מכונות אוטומטיות וכזה בשרת שאנשים אחרים יכולים לשחק בו אז האנשים האחרים הולכים לאנד ששם יש את הבוס האחרון ומביסים אותו בדרכ אני מצליחה להשיג אלייטרה (כנפיים לשחקן במיינקראפט שמשיגים אותן בדרכ באנד) לפני שאני באה בכלל לאנד כי אנשים נחמדים היו מוכנים למכור לי אחת ואז אני פשוט עפה וחוקרת את האנד אמממ בייסיקלי זה מה שזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:37 AM
|
||
מגניבבבב
טוב אני הולכת לישון לילה טוב! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:44 AM
|
||
לילה טוב שיר3>
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:47 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:56 AM
|
||
לילה טוב ליאו
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 05:37 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 06:01 AM
|
||
היי לך
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 06:03 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
כבר חשבתי שאף אחד לא ער -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 06:20 AM
|
||||
אני תמיד ערה רגע עכשיו 6 בבוקר ואין אור אני מבולבלת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |