![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:34 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מפחדת לצחוק
אלה מצחיקה אותי אתם מצחיקים אותי המכשפה תוציא אותי בסוףף -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי:
לא עשה את המשימה אז סתם מחרטט המורה (לאנגלית): "נכון לא נכון חירטט בביטחון" -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזכיר לי שהמורה הקריאה שמות ואז היא אמרה "דני שמוצי" (שם בדוי
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרופסור כאן
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אין לי כוח
לא כתבתי כלום אופס -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:35 AM
|
||||||||||||
גם שלך (או שלח. חיחיחי משחק מילים) מה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה אנשנושים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואז הוא קיבל 70 -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעריצה כאןן -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבינה אנשים שמכריזים על כך שהם סיימו את המשימות. מה אתם רוצים, פרס?
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
לול -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני טוענת בתוקף ש70 זה אחלה ציון באנגלית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:36 AM
|
||||
וואי אני בן אדם כזה חיחי רובנה את לא מבינה אותי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
מנשמע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
אומר שיעור לחיים והוא גם כן עם יציאות מקסימות דייי אין לי כוח לשמוע את הקול של הזונה המכשפה הזווו -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |