![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:44 AM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ככה כל יום ראשון אבל 5 שעות חלון לא 6 כל שבועיים זה 6. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי פשוט תעשו שזה יקצר לבד שמגיעים ל10 ציטוטים? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והקטע המעצבן זה שאני משתעל כי הייתי חולה קורונה אבל מעע לא נראה לי שזה מזיז לו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:45 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם אחת ירין בא לפה וסידר שאפשר לצטט רק אחד
|
|
|
||||||||
לא אפשרי פשוט תשימו לב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
כע העולם היה אז מקום טוב יותר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:46 AM
|
||||||
פלג ציטטת מגפ נכון? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:46 AM
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להשתעל זה מעצבן ואנשים שעושים לך כזה "הי פו פו פו תירגע!" זה יותר כאילו זה בשליטתך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:47 AM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, מ Rick and Morty -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||||
זה כמו שיעירו על מישהו שהוא ממצמץ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך- -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 08:48 AM
|
||||||||||
אוף אבל הגיפ שלי מתאים לסיטואציה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני אעשה רשימה של המורים שלי ומקצועות וזה: היסטוריה: מכשפה שונאת אותה השכלה כללית - סוציולוגיה: לא מכירה את המורה לול השכלה כללית - אומנות: גם כן לא מכירה את המורה נראה נחמד חנ"ג: נחמדה בסך הכל אבל מעצבנת אנגלית: מעצבןןןןן פרולוג: המורה הכי מדהימה, היא אוהבת אותי וכוח נשיייי! מוזיקה: הרכזת מדהימה תיאוריה: מורה מקסימה תולדות המוזיקה: לא סובלת את השיעור, מורה מקסים ספרות: המורה הזו אוהבת אותי, זה הכי חשוב חינוך: מחנכת מדהימה, הבעיה היא שהיא המורה למתמטיקה מדעי המחשב: לא סובלת את המורה כי היא מדברת בצרחות אבל היא חמודה כזו פיזיקה: הרכז מגמה מקסים, גם המורה שלי אבל המורה הרוסי מעצבןןןן עברית ורטוריקה: מורה נחמדה אבל מעצבנת מתמטיקה: מחנכת, שזו הבעיה. כשחצי שיעור הולך על בעיות חינוך: תנ"ך: חמודה אבל אין לי כוח אליה תעבורה: מורה מעצבן, לימד אותי שנה שעברה היסטוריה כישורי חיים: היועצת ממש נחמדה אבל ממש מעצבנת המורה שלי לשל"ח שנה שעברה מקסים כזה המורה לביולוגיה היה מעצבן אבל חמוד גם המורה לכימיה מה עוד? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||
איך מה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
goooooooooooooooooodddddddddddd byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mooooooooooooooooon mannnnnnnnnnnn
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |