![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 09:32 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף
אורי בא לך לשנות את שם האשכול שלנו לאורייניםםםםםםםםםםם? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 09:33 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מה נסגר רק נגעתי קצת בחתימה ):
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא זה בסדר סליחה אם הטעתי אותך איכשהו -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 09:36 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא כולם גאים בי היום
איזה יום נחמד -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף בחילה
שונאת נדיעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אוקיי זה לא הקוד ששמתי בחתימה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי!
נראלי זה מה שכתבתי: 1. אחוז הגברים היהודים והנשים היהודיות, רווקים ורווקות, ממשיך לעלות בכל שנה - אחוז הגברים הרווקים בני 29-25 עמד בשנת 1970 על 28 אחוזים ואילו בסוף 2016 הוא עומד על 62 אחוזים. אחוז הנשים באותם גילאים עלה בתקופה המקבילה מ-13 אחוזים ל-46 אחוזים. לדעתי, הסיבות להבדל זה הוא שבשנים האחרונות הרבה אנשים עושים טיול אחרי הצבא בניגוד לשנות השבעים, שבהם דבר זה לא התאפשר ובשנים אלו האנשים מתחילים את חייהם הבוגרים ורוצים לעשות דברים כמו להתחתן בשנים יותר מאוחרות. 2. ככל שהיישוב פחות דתי כך אחוז הרווקות יותר גבוה - אבן יהודה, קריית טבעון ותל אביב הן הערים שבהן האחוז הגבוה ביותר של רווקים ורווקות בגילים 29-25 ביחס לכלל האוכלוסייה היהודית. לעומתם, מודיעין עילית, ביתר עילית, אלעד ובני ברק, ערים חרדיות בעיקרן, מאופיינות באחוז רווקים נמוך. שיעור הרווקים בתל אביב בגילאי 29-25 הגיע ב-2016 לכמעט 84 אחוזים, ואילו שיעור הרווקות בגיל זה הגיע ל-71.7 אחוזים. בבני ברק צונח שיעור הרווקות בגילאים אלו ל-12.9 אחוזים. במודיעין עילית, רק 1.7 אחוזים מהנשים בנות 29-25 רווקות. לדעתי, ככל שהיישוב פחות דתי כך אחוז הרווקות יותר גבוה מפני שדתיים, חרדים בפרט מחפשים להתחתן ולהתרבות בגילאים מאוד מוקדמים, בניגוד לחילוניים ש"לוקחים את הזמן" שלהם ורק מתחילים את חייהם הבוגרים לאחר הצבא. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אוקיי אז תיקו אני בעד להפסיק. מה קורההה -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 09:37 AM
|
||
שהמורה שלי תדע שלוחצים פעם אחת על המקש של ה! וה?
כיתה ה'3 היקרות והאהובות!!! קול קורא🎷🎷🎷🎷 מבצע למידה מרחוק🤩🤩🤩 בתקופה האחרונה אנחנו לומדות מרחוק וזה כל-כך מאתגר ודורש... כיף לי לראות עד מאד את לקיחת האחריות את ההשקעה את ההשתדלות ואת ההתמדה היומיומית בביצוע המשימות הנדרשות מכן **הגיע הזמן לצ'פר אותכן על כך!!!* איך זה עובד?????? ביום חמישי כל בת שמסיימת את כל המשימות הנדרשות של השבוע שולחת לי הודעה בצירוף סמיילי😊 והודעה זו תזכה אותה לקבל צו'פר נחמד🤩🤩🤩 מחכה להודעה בצירוף הסמיילי של כולכן 😊😊😊😊😊😊😊😊 בהצלחה ענקית המורה אביבה♥️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 09:37 AM
|
||
בום הצלחתי
סופי עונה לךך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 09:38 AM
|
||||
את קטינה ילדה בכיתה ה' אני מדריכה הייניקים אופס נראלי עדיף שאני אפסיק להתלונן עליהם כאן -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 09:39 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוריייייייי
חניךחונךךךךךך -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
זה מוזר
אבל שיהיה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב ניסיתי לשלב חוטים בצמה שלי
יצא לי... סביר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |