![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 10:12 AM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמעט שמונה שנים ועוד לא הבנתי את הפואנטה שלו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 10:13 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי וזה ארוך בטירוף רעיון טוב אבל אולי יותר מדי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין לא הבנתי ההבעה שלי היא כזה "הא?" אבל שיהיה חחחחח -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעיקר שמח שמישהו סוף סוף מפעיל את הפורום הזה. והפעילות מקסימה. (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
פפפ למי אכפת אני עשיתי את הפעילות הקודמת 20 שורות יותר ממה שצריך בערך XD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 10:14 AM
|
||||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אנדה איך אנדה מתי דיברת עם אנדה היא נעלמה לי לפני יותר משבוע -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||||
כןן אבל ביקשתי שתחכו לליאו ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו משהו אבל היי, אני יכולה לספור על יד אחת את כמות האנשים שיודעים מה הפואנטה שלו וגם זה אין לי מושג מי -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני כזה אלך לאכול
בייי -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
פשוט אומרים שצצר (ראשי תיבות צוחק צחוק רם) זה התחליף של לול בעברית. ואני אומר שזה צבר כי צצר נשמע כמו צרצר. ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||
עא עשיתי יום אחד והגעתי לאיזה עשרים שורות וצריך לעשות חודש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באיזה מקצוע אבל? הציון הכי נמוך שלי היה שנה שעברה 51 באנגלית -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
חחחח רק רפרפתי לא קראתי אבל אסתכל אחרי מאמינה לך -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 10:15 AM
|
||||||||||||||||
כי אני מרושע ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 10:15 AM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את לא יודעת מי את לא יכולה לספור -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |